• شنبه / ۱۰ خرداد ۱۴۰۴ / ۱۴:۳۰
  • دسته‌بندی: فوتبال، فوتسال
  • کد خبر: 1404031006199
  • خبرنگار : 71675

دلیل مخالفت سیدورف با ساپینتو و کاریله

دلیل مخالفت سیدورف با ساپینتو و کاریله

باشگاه استقلال پس از قهرمانی در جام حذفی و پایان فصل، به‌دنبال انتخاب یک سرمربی خارجی برای فصل آینده است. کلارنس سیدورف ضمن مخالفت با دو گزینه مطرح شده از سوی مدیران استقلال، گزینه‌ای هلندی برای نیمکت آبی‌پوشان پیشنهاد کرده است.

به گزارش ایسنا، با پایان فصل فوتبالی و قهرمانی استقلال در جام حذفی، مدیران این باشگاه به همراه سیدورف مشاور نظری جویباری در تلاش‌اند برای فصل پیش‌رو با یک سرمربی خارجی قرارداد ببندند.

یکی از اولین نام‌هایی که روی میز مدیران استقلال قرار گرفت، ریکاردو ساپینتو بود؛ مربی پرتغالی که سابقه حضور در استقلال را دارد و در دوره حضورش توانسته بود محبوبیت قابل توجهی نزد هواداران به دست بیاورد. با این حال، محرومیت‌ ۴ ماهه ساپینتو و رفتارهای او باعث شده که سیدورف مخالف حضور این مربی پرتغالی باشد تا این گزینه از فهرست خط بخورد.

گزینه دیگر استقلال، کاریله سرمربی برزیلی بود؛ مربی‌ای که بیشتر به دلیل سبک تدافعی‌اش شناخته می‌شود. سبک بازی محافظه‌کارانه کاریله هم دلیلی است که سیدورف با این گزینه مخالفت کند تا مذاکره با او نیز متوقف شود.

در شرایطی که گزینه‌های قبلی به بن‌بست رسیدند، حالا نگاه‌ها به هنک فریزر، سرمربی ۵۸ ساله هلندی مدنظر سیدورف معطوف شده است. فریزر در کارنامه خود سابقه هدایت تیم‌هایی مانند پایه‌های دو باشگاه فاینورد و PSV و همچنین آدو دن هاخ، ویتسه، اسپارتا روتردام و اوترخت را داشته است. او طی دو فصل اخیر هدایت والویک را برعهده داشت و در ۷۲ بازی با این تیم میانگین امتیاز ۰.۸۳ را ثبت کرد. والویک با هدایت فریزر در اردویسه ۲۵-۲۰۲۴ با ۲۹ امتیاز در رده پانزدهم قرار گرفت.

هرچند تیم‌های تحت هدایت فریزر در لیگ هلند عملکرد درخشانی نداشتند، اما فریزر تجربه حضور در سطح ملی را نیز با خود دارد. او در جام جهانی ۲۰۲۲ قطر به‌عنوان دستیار لوئیز فن‌خال در تیم ملی هلند حضور داشت و این سابقه ممکن است دلیلی برای اعتماد مدیران استقلال باشد. با این حال، انتخاب فریزر نیز با تردیدهایی همراه است. نه‌تنها کارنامه باشگاهی او چشمگیر نیست، بلکه کمتر شناخته‌شده است.

حالا باید دید که آیا مذاکرات با هنک فریزر به نتیجه می‌رسد یا مدیران استقلال گزینه‌های جدیدتری را وارد فهرست خود خواهند کرد. آنچه مسلم است، فصل آینده برای آبی‌پوشان پایتخت با تغییراتی جدی در نیمکت آغاز خواهد شد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha
avatar
۱۴۰۴-۰۳-۱۰ ۱۶:۱۹

مخالفت سیدروف بخصو ص با ساپینتو کاملآ منطقی درست است. تجربه با او فقط جنجال آور و بزیان استقلال است. از جباری بعنوان دستیار یک مربی با دانش جهانی حمایت کنند!

avatar
۱۴۰۴-۰۳-۱۰ ۱۷:۱۷

ول کن بابا اون سائوپینتو دیوانه را اون اصلا با بازیکنان غرض‌ورزی دارد،بازیکن خوب را روی نیمکت و بازیکن بی خاصیت را فیکس میذاره،،،نه نه سائوپینتو اصلا به درد نمیخوره...خدا پدر سیدورف را بیامرزه که سائوپینتو را خط زد...

avatar
۱۴۰۴-۰۳-۱۰ ۱۷:۵۳

خود لوئیس فن خال رو بیارید و یا فرانک ریکارد