• یکشنبه / ۱۱ خرداد ۱۴۰۴ / ۱۵:۳۱
  • دسته‌بندی: قزوین
  • کد خبر: 1404031107079
  • خبرنگار : 50658

مروری بر چند خبر کوتاه از ورزش قزوین

مروری بر چند خبر کوتاه از ورزش قزوین

ایسنا/قزوین مربی قزوینی در لیگ ملت‌های والیبال آسیای مرکزی، سومی قزوین در مسابقات چهارجانبه بسکتبال با ویلچر البرز و حضور داوران قزوینی در دوره بازآموزی داوری صعودهای ورزشی کشور اهم اخبار امروز ایسنا از ورزش قزوین است.

محسن سیاهدوش، مربی قزوینی در این مسابقات در کادر فنی تیم پاکستان حضور دارد. سیاهدوش به همراه کادرفنی تمام ایرانی آنالیزور پاکستان در این رقابت هاست. مسابقات والیبال آسیای مرکزی به میزبانی ازبکستان در حال برگزاری است.

سومی قزوین در مسابقات چهارجانبه بسکتبال با ویلچر البرز 

به گزارش ایسنا، تیم استان قزوین در این رقابت‌ها پس از کهریزک و البرز عنوان سومی را تصاحب کرد. مسابقات بسکتبال با ویلچر استان البرز تحت عنوان گرامیداشت شهدای سوم خرداد برگزار شد.

حضور داوران قزوینی در دوره بازآموزی داوری صعودهای ورزشی کشور

مهدی رئوف‌زاده، میثم افتخاری، میتراالسادات معصومی، سارا زادنعمت، سمیرا کریمی و زهره رمضانی ۶ داور استان در این دوره بازآموزی بودند، در این دوره بازآموزی ۱۱۹ داور در تهران حضور پیدا کردند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha