• دوشنبه / ۱۲ خرداد ۱۴۰۴ / ۱۰:۲۱
  • دسته‌بندی: سیاست داخلی
  • کد خبر: 1404031207492
  • خبرنگار : 71560

بادامچی: برخی از مسئولان درکی از شرایط مردم ندارند/ «زمان» مولفه کلیدی در تصمیم گیری ها است

بادامچی: برخی از مسئولان درکی از شرایط مردم ندارند/ «زمان» مولفه کلیدی در تصمیم گیری ها است

عضو شورای مرکزی حزب اسلامی کار، تاکید کرد: واقعیت این است که امروز تعدیل تحریم ها یک ضرورت به شمار می رود و همدلی بین مسئولان برای پیشبرد مذاکرات هسته‌ای از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است.

محمدرضا بادامچی در گفت وگو با ایسنا، با اشاره به ضرورت وحدت ملی در راستای حل مشکلات اقتصادی و پیشبرد مذاکرات هسته‌ای، بیان کرد: در اینکه دولت چهاردهم برای حل مشکلات معیشتی مردم در حال تلاش است، شکی نیست اما امروز  مردم از اینکه تحریم ها روی هم تلنبار شده است، ناراضی هستند. دولت برای اینکه یک گام در مسیر حل مشکلات اقتصادی مردم بردارد، نیاز دارد تا مذاکرات هسته‌ای را پیش ببرد.

 بقای دولت به نحوه مواجهه با وضعیت جدید جهانی بستگی دارد

وی در ادامه اظهار کرد: اینکه هر کسی یک موضعی درباره مذاکرات داشته باشد، صحیح نیست. باید با وضعیت جدید جهانی تطبیق پیدا کنیم. زمانی که مردم احساس کنند در زمینه مذاکرات هسته ای گشایشی وجود دارد و مشکلات حل خواهد شد، امیدوار می شوند. مردم حکومت خود را دوست دارند اما انتظار دارند که مشکلات نیز حل شود.

بادامچی: برخی از مسئولان درکی از شرایط مردم ندارند/ «زمان» مولفه کلیدی در تصمیم گیری ها است

متاسفانه گاهی اهمیت گذر زمان را درک نمی کنیم

نماینده ادوار مجلس شورای اسلامی، تصریح کرد: متاسفانه ما گاهی اهمیت گذر زمان را درک نمی‌کنیم. آنگاه مردم برداشت می کنند که حاکمیت اهمیت مسائل را درک نمی‌کند. باید به شکل سریع امورات را پیش برد. زمان مولفه مهمی است. متاسفانه مسئولان ما به مولفه زمان توجه ندارند.

فاصله برخی از طبقات اجتماعی با حاکمیت به شکل فاحشی رو به افزایش است

وی در ادامه تاکید کرد: دولت نیاز به تصمیم گیری های سریع دارد. اگر دولت اینگونه قدم بردارد، همدلی در جامعه نیز تقویت می شود. مردم نظام خود را دوست دارند. مردم دوست ندارند خون شهدا هدر برود. امروز نه تنها برخی از شعارهای انقلابی کنار رفته است؛ بلکه فاصله برخی از طبقات اجتماعی با حاکمیت به شکل فاحشی افزایش یافته است. امروز تعدیل تحریم ها یک ضرورت است. همدلی و وحدت بین مسئولان برای پیشبرد مذاکرات هسته ای خیلی مهم است. متاسفانه تا به امروز گاها اختلاف هایی دیده شده است.

بادامچی: برخی از مسئولان درکی از شرایط مردم ندارند/ «زمان» مولفه کلیدی در تصمیم گیری ها است

همه رکن های حاکمیت باید دولت را در مسیر مذاکرات همراهی کنند

وی افزود: برخی از مسئولان گاهی  مصاحبه هایی انجام می دهند که در راستای پیشبرد مذاکرات هسته‌ای نیست. همه رکن های حکمیت باید دولت را همراهی کنند. امروز ما با سیل مشکلاتی که از بیرون وارد می شود مواجهه هستیم و از سوی دیگر از داخل نیز معیشت مردم تحت فشار است. با همدلی حول محور دولت می توان هر کاری را انجام داد. متاسفانه در برداشت های برخی از مسئولان درکی از مشکلات مردم دیده نمی شود.

وی در ادامه خاطر نشان کرد: اگر مسئولان یک قدم برای حل مشکلات اقتصادی مردم بردارند، قطعا مردم نیز لبیک گفته و حاکمیت را یاری خواهند رساند. ما قبل از انقلاب را درک کردیم. واقعیت این است که نمی توان یک نسخه برای همه مردم پیچید.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha