• سه‌شنبه / ۱۳ خرداد ۱۴۰۴ / ۱۷:۴۷
  • دسته‌بندی: محور مقاومت
  • کد خبر: 1404031308855
  • خبرنگار : 71659

واکنش حماس به شکنجه اسرای فلسطینی توسط صهیونیست‌ها

واکنش حماس به شکنجه اسرای فلسطینی توسط صهیونیست‌ها

جنبش حماس در بیانیه‌ای در واکنش به شکنجه اسرای فلسطینی اعلام کرد اقدامات وحشیانه علیه اسرا، ادامه جنایات بی وقفه علیه فلسطینیان است.

به گزارش ایسنا، جنبش مقاومت اسلامی «حماس» امروز- سه‌شنبه- با صدور بیانیه‌ای اعلام کرد: عملیات شکنجه و ضرب‌وشتم اسرای قهرمان ما در داخل زندان‌های رژیم صهیونیستی ادامه دارد و همچنان شهادت‌های هولناکی از حجم آزار و اذیت در داخل این زندان‌ها دریافت می‌کنیم که آخرین آن‌ها شهادت‌های صورت گرفته درباره شرایط سخت و تحقیرآمیز بازداشت اسرا در زندان عوفر بود. 

در ادامه این بیانیه آمده است: ما در جنبش مقاومت اسلامی اعلام می‌کنیم که این اقدامات وحشیانه علیه اسرا ادامه جنایت‌های بی وقفه علیه هر گونه موجود فلسطینی در راستای جنگ نسل کشی علیه ملت و سرزمین ماست. 

 جنبش مذکور افزود: ما نسبت به خطر وضعت فاجعه بار اسارت اسرا در داخل زندان‌های رژیم صهیونیستی؛ به ویژه در سایه تشدید سیاست بی توجهی پزشکی و جنایت‌های هدفمندی مانند اشکال مختلف شکنجه سخت و محروم کردن اسرا از نیازهای اساسی انسانی‌شان هشدار می‌دهیم.

حماس تصریح کرد این تجاوزات آشکار از قوانین بین المللی مستلزم این است که تمامی موسسات حقوقی و انسان دوستانه دست به تحرک فوری و جدی برای اعمال فشار علیه رژیم صهیونیستی به منظور متوقف کردن این جنایت‌ها و محاکمه دولت فاشیستی صهیونیستی که به کشتار و شکنجه در داخل زندان‌ها مشروعیت می‌بخشد، اتخاذ کند. 

در پایان این بیانیه آمده است: ما از اقشار مختلف ملت خود در کرانه باختری و اراضی اشغالی سال ۱۹۴۸ می‌خواهیم تحرکات خود در حمایت و پشتیبانی از اسرای قهرمان را افزایش داده و تمامی اشکال مقاومت و مقابله با تجاوزات رژیم صهیونیستی را گسترش دهند تا تاوان جنایت‌های این رژیم را از آن بگیرند. 

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha