• چهارشنبه / ۱۴ خرداد ۱۴۰۴ / ۰۸:۲۷
  • دسته‌بندی: جهان ورزش
  • کد خبر: 1404031408997
  • خبرنگار : 90111

هشدار روزنامه قطری به تیم لوپتگی قبل از دیدار با ایران

هشدار روزنامه قطری به تیم لوپتگی قبل از دیدار با ایران

روزنامه الوطن قطر به شاگردان لوپتگی قبل از دیدار با ایران هشدار داد و نوشت که شاگردان قلعه‌نویی با وجود قطعی‌کردن صعودشان به جام جهانی برای پیروزی برابر قطر به میدان می‌روند.

به گزارش ایسنا، در یکی از بازی‌های حساس هفته ماقبل پایانی انتخابی جام جهانی ۲۰۲۶ در قاره آسیا دو تیم ایران و قطر به مصاف هم می‌روند. این بازی در حالی برگزار می‌شود که ایران با ۲۰ امتیاز در صدر جدول رده‌بندی گروه قرار دارد و صعودش را به جام جهانی ۲۰۲۶ قطعی کرده است این در حالی است که قطر با ۱۰ امتیاز در رده چهارم است و برای حضور در پلی‌آف تلاش می‌کند.

روزنامه الوطن قطر قبل از این بازی نوشت: با آنکه ایران صعودش را به جام جهانی قطعی کرده است اما به دنبال ادامه پیروزی‌ها و تثبیت صدرنشینی‌اش است؛ چرا که آنها می‌خواهند جایگاهشان را در رنکینگ فیفا بهتر کنند تا در قرعه‌کشی جام جهانی یک سید بالاتر قرار گیرند و شانس آنها برای حضور در دور دوم بیشتر شود. ایران این بازی را بر خلاف ادعای بعضی آسان نخواهد گرفت و با خیال آسوده به میدان نمی‌رود و این در نفراتی که قلعه‌نویی به تیم ملی فراخوانده کاملا روشن است. تنها غایب بزرگ ایران سردار آزمون مهاجم خطرناک و گلزن تیم است که البته او هم به اردوی تیم ملی ایران دعوت شد.

الوطن در ادامه نوشت: تیم ملی قطر باید با هوشیاری کاملا برابر خط حمله قوی و خوب ایران بازی کند. لوپتگی قبل از هر چیز باید روی بهبود عملکرد خط میانی قطر تمرکز کند که بعد از قهرمانی در جام ملت‌های آسیا ۲۰۲۳ بسیار شکننده شده است. دیدار با ایران از سخت‌ترین آزمون‌هایی است لوپتگی با آن مواجه شده و سرمربی اسپانیایی اصرار به کسب سه امتیاز و پیروزی برابر ایران دارد تا شانس تیم برای حضور در پلی‌آف زیاد شود.

این روزنامه قطری پیش‌بینی کرد که ورزشگاه برای این بازی حساس پر شود و هواداران قطر با توجه به اهمیت بسیار بالایی که این بازی دارد تیم ملی‌شان را تنها نگذارند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha