• جمعه / ۱۶ خرداد ۱۴۰۴ / ۱۰:۳۸
  • دسته‌بندی: مازندران
  • کد خبر: 1404031609862
  • منبع : نمایندگی مازندران

امام جمعه موقت ساری:

برکت ولایت فقیه در حفظ نظام اسلامی مشهود است

برکت ولایت فقیه در حفظ نظام اسلامی مشهود است

ایسنا/مازندران امام جمعه موقت ساری به رعایت اصول دین و حفظ شعائر دینی در جامعه تGکید کرد و گفت: برکت ولایت فقیه در حفظ نظام اسلامی در شرایطی که دشمنان مشکلات و فتنه‌های زیادی ایجاد کرده‌اند، مشهود است.

حجت‌الاسلام والمسلمین سید حسین حسینی کارنامی جمعه ۱۶ خرداد در خطبه نماز عیدقربان در مصلی امام خمینی(ره) ساری، اظهار کرد: اگر ولایت فقیه نبود، خبری از اسلامیت نبود.

وی با اشاره به اینکه در زمان حاضر با وجود تبلیغات منفی، آمارها نشان می‌دهد که اکثریت جوانان ایرانی به خدا و قیامت معتقدند، افزود: براساس آمارهای رسمی از دانشگاه‌ها و نهادهای مختلف، بیش از ۸۵ درصد از جوانان دانشجوی کشور به خدا اعتقاد دارند و حدود ۴۰ درصد آنان نماز جماعت می‌خوانند.

امام جمعه موقت ساری به استقلال ملی و کلیدواژه‌های محوری آن در اندیشه امام خمینی (ره) اشاره کرده و گفت: امام خمینی (ره) با تأکید بر اصل مقاومت و استقامت، بنیه دفاعی کشور را تقویت کرد.

وی به توانایی ایران در پاسخ به تهدیدات دشمنان اشاره کرد و گفت: این مقاومت و استقامت است که امروز ما را قادر می‌کند به دشمنان پاسخ دهیم.

حجت‌الاسلام حسینی کارنامی همچنین به مقام معظم رهبری اشاره کرده و یادآور شد: خداوند نعمت بزرگی به ما عطا کرده که جانشینی چون مقام معظم رهبری داریم که مسیر امام را با قوت ادامه می‌دهند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha