• جمعه / ۱۶ خرداد ۱۴۰۴ / ۱۱:۴۶
  • دسته‌بندی: چهارمحال و بختیاری
  • کد خبر: 1404031609894
  • خبرنگار : 50123

درخشش ورزشکار چهارمحال و بختیاری در مسابقات جهانی ۲۰۲۵

درخشش ورزشکار چهارمحال و بختیاری در مسابقات جهانی ۲۰۲۵

ایسنا/چهارمحال و بختیاری مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی چهارمحال و بختیاری گفت: داود ملک‌پور ملی پوش دوومیدانی در ماده پرتاب چکش و پرتاب دیسک صاحب سکوی قهرمانی و مدال خوشرنگ طلای قهرمانی جهان و دو مدال نقره جهانی شد.

رستم قنبری امروز ۱۶ خرداد با اعلام این خبر به رسانه‌های چهارمحال و بختیاری ضمن تبریک پیروزی ورزشکار کارگر استان در مسابقات المپیک ورزش کارگران جهان ۲۰۲۵ یونان اظهار کرد: این چهارمین مدال این ملی‌پوش پس از کسب دو نشان طلا و دو نقره در آغازین روز رقابتها بود، بدین ترتیب این قهرمان ارزنده با کسب این چهار مدال رنگارنگ به کار خود در این دوره از مسابقات با افتخار پایان داد و عنوان یکی از پرافتخارترین ورزشکار این دوره از مسابقات شد.

وی افزود: داود ملک‌پور در رشته پرتاب دیسک مدال طلا،  پرتاب چکش مدال طلا، پرتاب وزنه مدال نقره و پرتاب نیزه مدال نقره در این دوره از مسابقات المپیک کارگران جهان شرکت کرد که با اقتدار توانست در مسابقات جهانی در یونان صاحب دو مدال طلا و دو نقره شود.

مسابقات این دوره با همکاری اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی و هیات ورزش کارگری استان انجام شد.

انتهای پیام 

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha