سرهنگ بهروز لامعی اظهار کرد: مأموران انتظامی پاسگاه کوندج با انجام اقدامات پلیسی از فعالیت تعدادی دستگاه استخراج ارز دیجیتال غیرمجاز در گلخانهای واقع در یکی از روستاهای این شهرستان مطلع شدند.
بنا بر اعلام روابط عمومی نیروی انتظامی استان قزوین، وی افزود: در این رابطه مأموران با اطمینان از صحت موضوع، ضمن هماهنگی با مقام قضایی و همراهی مأموران اداره برق به گلخانه موردنظر مراجعه و در بازرسی از محل ۱۰ دستگاه ماینر غیرمجاز کشف کردند.
به گزارش ایسنا، فرمانده انتظامی شهرستان آبیک با اشاره به اینکه کارشناسان ارزش دستگاههای کشف شده را بالغ بر ۲ میلیارد ریال برآورد کردهاند، بیان کرد: در این رابطه یک متهم دستگیر و پس از تشکیل پرونده جهت سیر مراحل قانونی به مرجع قضایی معرفی شد.
لامعی خاطرنشان کرد: افرادی جهت منفعت و سود بیشتر خود انرژی برق را با نصب و راهاندازی ماینرهای قاچاق هدر میدهند که این افراد با برخورد قاطع و قانونی روبهرو خواهند شد و پلیس نیز با هرگونه اخلال در روند اقتصادی طبق قانون برخورد جدی خواهد کرد.
انتهای پیام
نظرات