• دوشنبه / ۱۹ خرداد ۱۴۰۴ / ۱۰:۱۰
  • دسته‌بندی: جهان ورزش
  • کد خبر: 1404031911771
  • خبرنگار : 71460

رولان گاروس ۲۰۲۵/ از طولانی‌ترین نبرد تا پایان ۳۱ مسابقه بدون باخت

رولان گاروس ۲۰۲۵/ از طولانی‌ترین نبرد تا پایان ۳۱ مسابقه بدون باخت

طولانی‌ترین فینال تاریخ رولان‌گاروس نبردی جذاب بین نفر اول و دوم تنیس جهان بود.

به گزارش ایسنا، کارلوس آلکاراس، تنیسور اسپانیایی و نفر دوم رنکینگ جهانی، در فینال رولان گاروس توانست یانیک سینر ایتالیایی را شکست دهد. به این ترتیب روند ۳۱ بازی بدون شکست سینر در مسابقات گرنداسلم پایان یافت. تنها روجر فدرر سوئیسی (۳۶ بازی)، رافائل نادال اسپانیایی (۳۵ بازی) و جان مک‌انروی آمریکایی (۳۵ بازی) رکورد طولانی‌تری نسبت به او دارند.

طولانی‌ترین فینال

فینال رولان گاروس ۲۰۲۵ طولانی‌ترین فینال تاریخ این مسابقات شد. این مسابقه پنج ساعت و ۲۹ دقیقه طول کشید. رکورد قبلی این مسابقات سال ۱۹۸۲ ثبت شده بود؛ زمانی که فینال بین متس ویلاندر سوئدی و گیرمو ویلس آرژانتینی پس از چهار ساعت و ۴۲ دقیقه به پایان رسید.

مسابقه یکشنبه همچنین دومین فینال طولانی در تاریخ گرنداسلم‌ها نیز بود. طولانی‌ترین مسابقه برای رسیدن به عنوان قهرمانی در یک گرنداسلم بین رافائل نادال اسپانیایی و نواک جوکوویچ صربستانی در مسابقات تنیس آزاد استرالیا ۲۰۱۲ برگزار شد که پنج ساعت و ۵۳ دقیقه طول کشیده بود.

رولان گاروس ۲۰۲۵/ از طولانی‌ترین نبرد تا پایان ۳۱ مسابقه بدون باخت

پنجمین قهرمانی آلکاراس

آلکاراس با این قهرمانی، پنجمین عنوان گرنداسلمش را به دست آورد. این تنیسور اسپانیایی پیش از این در مسابقات آزاد آمریکا (۲۰۲۲) و آزاد فرانسه (۲۰۲۴) و همچنین ویمبلدون (۲۰۲۳، ۲۰۲۴) قهرمان شده بود.

آلکاراس هشتمین تنیسوری شد که از عنوان قهرمانی‌اش در  تنیس آزاد فرانسه دفاع می‌کند. پیش از او یان کودش (۱۹۷۰، ۱۹۷۱) و ایوان لندل (۱۸۹۶، ۱۹۸۷)، بیورن بورگ سوئدی (۱۹۷۴، ۱۹۷۵، ۱۹۷۸-۱۹۸۱)، جیم کوریر آمریکایی (۱۹۹۱، ۱۹۹۲)، گوستاوو کوئرتن برزیلی (۲۰۰۱، ۲۰۰۲)، سرگی بروگوئرای اسپانیایی (۱۹۹۳، ۱۹۹۴) و نادال (۲۰۰۵-۲۰۰۸، ۲۰۱۰، ۲۰۱۴، ۲۰۱۷-۲۰۲۰) به این مهم دست یافته بودند.

این اولین شکست سینر در فینال یک گرنداسلم بود. این تنیسور پیش از این در مسابقات آزاد استرالیا (۲۰۲۴، ۲۰۲۵) و آزاد آمریکا (۲۰۲۴) قهرمان شده بود.  

مجموع جوایز مسابقات گرنداسلم پاریس ۶۵ میلیون یورو بود که بین نفرات برتر تقسیم شد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha