• دوشنبه / ۱۹ خرداد ۱۴۰۴ / ۱۰:۲۱
  • دسته‌بندی: سیاست داخلی
  • کد خبر: 1404031911794
  • خبرنگار : 71560

قدردانی « ابطحی» از رئیس قوه قضاییه

قدردانی « ابطحی» از  رئیس قوه قضاییه

یک فعال سیاسی اصلاح طلب، تاکید کرد: باید از رئیس قوه قضاییه برای مبارزه بی تبعیض با فسادهای مسئولان و وابستگانشان تقدیر کرد.

به گزارش ایسنا، حجت الاسلام والمسلمین سیدمحمد علی ابطحی در شبکه ایکس، نوشت:

« شفافیت، سلامت، پشکار و شجاعت آقای اژه‌ای می تواند الگوی حکمرانی شایسته ای را ترویج دهد. رییس قوه قضایی به تناسب شغلش قاعدتا نباید مورد احترام و اعتماد باشد اما ‎اژه‌ای هست. برای مبارزه بی تبعیض با فسادهای مسئولان و وابستگانشان باید از او تقدیر کرد.»

این فعال سیاسی در انتهای توئیت خود از هشتگ کاظم صدیقی استفاده کرد.

بر اساس این گزارش، شب گذشته صدا و سیما به نقل از منابع آگاه اعلام کرد که فرزندان حجت الاسلام والمسلمین کاظم صدیقی، خطیب موقت نماز جمعه تهران بازداشت شدند. هنوز جزئیاتی از دلایل بازداشت فرزندان وی منتشر نشده است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha