• دوشنبه / ۱۹ خرداد ۱۴۰۴ / ۱۱:۳۴
  • دسته‌بندی: غرب آسیا و آفریقا
  • کد خبر: 1404031911905
  • خبرنگار : 71496

تنش‌ میان مقامات ارشد اسرائیل بر سر کشتی مادلین/ درخواست گزارشگر سازمان ملل برای مداخله انگلیس

تنش‌ میان مقامات ارشد اسرائیل بر سر کشتی مادلین/ درخواست گزارشگر سازمان ملل برای مداخله انگلیس

روزنامه رژیم صهیونیستی از بروز تنش‌هایی میان مسوولان ارتش و مقامات ارشد دولت رژیم صهیونیستی بر سر کشتی ناوگان آزادی خبر داد.

به گزارش ایسنا، روزنامه عبری «یدیعوت آحارونوت» امروز -دوشنبه- از بروز تنش‌هایی میان ارتش رژیم صهیونیستی و مقامات ارشد کابینه این رژیم به دلیل کشتی «مادلین» خبر داد.

رادیوی ارتش رژیم صهیونیستی نیز به نقل از «یائیر لاپید» رئیس اپوزیسیون این رژیم گزارش داد: جنگ به خوبی مدیریت نمی‌شود چراکه هدف سیاسی روشنی برای آن تعیین نشده است.

«یائیر گولان» رهبر ائتلاف دموکراسی رژیم صهیونیستی نیز امروز تاکید کرد: جنگ کنونی توجیه‌های خود را از دست داد و به جنگی سیاسی تبدیل شده که هدف از آن حفظ کابینه بنیامین نتانیاهو است که تحت تعقیب دادگاه‌ کیفری بین‌المللی قرار دارد.

گولان گفت: سرنگونی دولت تنها راه نجات است و این کار باید در اسرع وقت انجام شود.

جمعی از خانواده‌های اسرای صهیونیست و فعالان نیز امروز  مقابل ساختمان حزب لیکود در تل‌آویو، تجمعی اعتراضی به راه انداخته و امضای قرارداد تبادلی ضامن بازگشت تمامی اسرا در نوار غزه را خواستار شدند.

فرمانده سابق نیروی دریایی رژیم صهیونیستی نیز در گفتگو با روزنامه عبری «معاریو» توقیف کشتی مادلین را اقدامی غیرضروری دانست و گفت: بهتر بود با این اتفاق به عنوان مساله‌ای دیپلماتیک برخورد می‌شد.

او افزود: ورود کشتی مادلین صرفا یک اتفاق سیاسی بود و اسرائیل در تعامل با آن شکست خورد.

به گزارش شبکه خبری «المیادین»، حزب «فرانسه تسلیم‌ناپذیر» برای برگزاری تجمعی در عصر امروز در میدان جمهوری پاریس در حمایت از ناوگان آزادی و ابراز مخالفت با نسل‌کشی که رژیم صهیونیستی در نوار غزه مرتکب می‌شود، فراخوان داد.

به گزارش المیادین، بعد از فراخوان «ریم حسن» نماینده فرانسوی- فلسطینی در پارلمان اروپا و بازداشت غیرقانونی او، ده‌ها فعال حامی غزه در میدان جمهوری شهر پاریس به صورت خودجوش تجمع کردند.

فعالان سوار بر کشتی مادلین با اشاره به اینکه نیروهای اشغالگر صهیونیست بیش از ۲۰۰ سرباز را برای توقیف کشتی به کار گرفتند، از سران جهان خواستند برای این کشتی که سعی در شکستن محاصره مستمر نوار غزه دارد، گذرگاه امنی را فراهم کنند.

یک فعال برزیلی سوار بر کشتی مادلین با انتشار ویدیویی در شبکه‌های اجتماعی با اشاره به اینکه تنها ۱۹۰ مایل با غزه و شکستن محاصره و ایجاد آبراهی انسانی برای ملت فلسطین فاصله دارند، گفت: با وجود تهدیدهای اسرائیل اما روحیه ما بالا است، خبرهایی از رسانه‌های اسرائیلی درباره استقرار سه یگان از نیروهای ویژه شامل ۸۰ کوماندو و نیز حمایت دریایی و هوایی با بالگردها را دریافت کردیم، از تمامی این یگان‌ها برای ارتکاب جنایات جنگی استفاده می‌شود و یگان «S۱۳» همانی است که ۱۵ سال قبل، ۱۰ از همکاران ما در ناوگان آزادی را که سوار بر کشتی مرمره بودند، به قتل رساند.

او افزود: ما این فرصت را داریم که با بسیج این حمله را متوقف کنیم، به دولت‌های خود برای ایجاد آبراهی ایمن، تضمین پشتیبانی دریایی، قطع روابط با اسرائیل و پایبندی به تعهدات بین‌المللی که امضا کردند، فشار بیاوریم، ما به بزرگترین نبرد تاریخ خود رسیدیم و زمان آن است که کنار هم جمع شویم، ماموریت انسانی مسالمت‌آمیز ما در این کشتی کوچک ادامه دارد.

این فعال برزیلی در گفت‌وگو با روزنامه فرامنطقه‌ای «القدس العربی» تاکید کرد: کشتی مادلین در تلاش برای اصلاح تاریخ و برقراری عدالت اجتماعی در فلسطین است، در طول تاریخ بشریت، تمامی امپراتوری‌ها سقوط کردند و تمامی ایدئولوژی‌های مبتنی بر نفرت که در مرحله‌ای شکست‌ناپذیر به نظر می‌رسیدند، دیگر وجود ندارند.

درخواست مقام سازمان برای آزادی کشتی توقیف شده

«فرانچسکا آلبانیز» گزارشگر ویژه سازمان ملل متحد در امور حقوق بشر در سرزمین‌های اشغالی فلسطین نیز در پی توقیف کشتی از دولت انگلیس خواست برای آزادی این کشتی و مسافران اقدام فوری را در پیش بگیرد.

آلبانیز در پلتفرم «ایکس» نوشت: توقیف کشتی مادلین توسط نیروهای اسرائیلی در آب‌های بین‌المللی و به کنترل در آوردن آن نیازمند توضیح کاملی از سوی مقامات اسرائیلی است.

این مسؤول سازمان ملل در ادامه تاکید کرد: انگلیس باید فورا برای دریافت این توضیح تلاش کرده و آزادی فوری این کشتی و مسافران آن را تضمین کند.

او همچنین تاکید کرد: کشتی مادلین در حال اجرای یک ماموریت انسانی قانونی است و باید به آن اجازه داده شود به مسیر خود به سمت نوار غزه ادامه دهد.

«گرتا تونبرگ» فعال محیط زیست سوئدی در ویدیویی که آن را روی کشتی مادلین ضبط کرد، مسؤولان رژیم صهیونیستی را به آدم‌ربایی متهم کرد.

ائتلاف ناوگان آزادی نیز این ویدیو را در صفحه خود در پلتفرم «ایکس» منتشر کرد.

تونبرگ در این ویدیو گفت: اگر این ویدیو را مشاهده می‌کنید، یعنی ما (کشتی مادلین وابسته به ائتلاف ناوگان آزادی) توسط نیروهای اسرائیلی یا نیروهای حامی اسرائیل در آب‌های بین‌المللی توقیف شده و ما ربوده شدیم. از تمامی دوستان و خانواده‌ام می‌خواهم دولت سوئد را برای آزادی هرچه سریعتر خودمو سایرین تحت فشار بگذارند.

پیشتر وزارت خارجه رژیم صهیونیستی اعلام کرده بود که کشتی مادلین که همراهه با ۱۲ فعال حامی فلسطینی‌ها به سمت ساحل نوار غزه در حرکت است، به سمت سواحل اراضی اشغالی هدایت شده و پیش‌بینی می‌شود که مسافران آن به کشورهای اصلی خود بازگردانده شوند.

کشتی مادلین که یکم ژوئن از سیسیل حرکت خود را آغاز کرد، حامل کمک‌های بشردوستانه از جمله غذا برای کودکان، پوشک، آرد، برنج، فیلترهای آب، لوازم بهداشتی و تجهیزات پزشکی برای ساکنان نوار غزه است.

«یسرائیل کاتس» وزیر جنگ رژیم صهیونیستی هشتم ژوئن دستور داد تمامی اقدامات لازم برای ممانعت از رسیدن کشتی مادلین به سواحل نوار غزه انجام شود.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha
avatar
امروز ۱۴:۵۶

اسرائیل یک جانور ضد بشری است که کاری به مسلمان بودن و غیر مسلمان بودن مردم ندارد و مهم برایش ظلم به بشریت به هر قیمت است.