• سه‌شنبه / ۲۰ خرداد ۱۴۰۴ / ۱۲:۰۶
  • دسته‌بندی: رسانه دیگر
  • کد خبر: 1404032012759
  • منبع : پایگاه‌های خبری

آیسان اسلامی‌ها را چرا فالو کردیم که حالا آن فالو کنیم؟!

آیسان اسلامی‌ها را چرا فالو کردیم که حالا آن فالو کنیم؟!

در روزهای گذشته یک کمپین مجازی شکل گرفته است و چهره‌های مختلف و سرشناس اینستاگرامی از مخاطبانشان می‌خواهند که فردی به نام «آیسان اسلامی» را آنفالو کنند؛ چراکه او علاوه بر آنکه همواره در فیلم‌ها و ویدئوهایش ادبیات مبتذلی پر از فحش‌های رکیک و زننده دارد به زنان نیز بارها توهین کرده است.

به گزارش ایسنا، به نقل از روزنو: یک کمپین مجازی علیه آیسان اسلامی شکل گرفته است که به دلیل ادبیات توهین‌آمیز و زن‌ستیزانه‌اش، کاربران را به آنفالو کردن او ترغیب می‌کند، اما تأثیر این کمپین هنوز مشخص نیست.

در روزهای گذشته یک کمپین مجازی شکل گرفته است و چهره‌های مختلف و سرشناس اینستاگرامی از مخاطبانشان می‌خواهند که فردی به نام «آیسان اسلامی» را آنفالو کنند؛ چراکه او علاوه بر آنکه همواره در فیلم‌ها و ویدئوهایش ادبیات مبتذلی پر از فحش‌های رکیک و زننده دارد به زنان نیز بارها توهین کرده و حتی این آخری پا را فراتر گذاشته و نه‌تنها ماجرای آزار جنسی سه نفر از اعضای تیم دو و میدانی را آبروریزی نمی‌داند بلکه از آن به عنوان افتخار ملی نیز یاد می‌کند.

موضوعی که خشم بسیاری از کاربران را برانگیخته است، اما هیچ‌کدام از کمپین‌ها و سروصداها انگار که هیچ کارکردی ندارد و پسر بددهن اینستاگرامی حتی قولنج اکانتش هم شکسته نمی‌شود. آیا این اتفاق تازه‌ای است؟ آیا او اولین بددهنی است که جای آنکه از جامعه مجازی طرد شود در حال جا باز کردن بیشتر است؟ او چه ویژگی‌هایی دارد که هرکاری دلش هم بخواهد می‌تواند انجام دهد و کسی از دورش پراکنده نمی‌شود؟

آیسان اولین نسخه نیست، آخری هم نخواهد بود

اگر بخواهیم بددهنی و زن‌ستیزی این کاراکتر اینستاگرامی را مورد بررسی قرار دهیم باید بگوییم که او نه اولین نسخه است نه آخرین نسخه. نسخه قوی‌تر از او امیر تتلو بود که فراخوان‌های اینترنتی و حرف‌های ضدزن و ضد جامعه‌اش به شکل عجیب و غریبی با همراهی‌های جدی روبه‌رو بود، آنقدر که برخی، چون برده‌های اینترنتی درخواست او برای بغ‌بغو کردن را نیز قبول و رکوردهای کامنتی را در زمان خودشان جابه‌جا کردند. قطعاً این مراتب پیشرفته‌تر از تنها فشار دادن دکمه فالو برای یک کاراکتر اینستاگرامی به مراتب ضعیف‌تر از تتلو است. البته آیسان نسخه‌های درجه چندم دیگری هم در اینستاگرام دارد. بسیاری از کاراکترهای اینترنتی از طریق همین فحاشی‌ در حال وایرال شدن هستند و حالا که آیسان توانسته این مسیر را طی کند چرا آنها این کار را انجام ندهند. پس ویروس او همچنان شایع است. مگر نسخه‌های پیشینی او که حاوی کتک‌کاری در خیابان و زنجیر پاره‌کردن‌های ویدئویی بود با آیسان تفاوت ماهوی جدی داشتند؟ او که نسخه تروتمیزتر و لوکس‌تری از این دست محتواهای چرکین است.

چرا مخاطب باید آیسان اسلامی را آنفالو کند؟

جمعیت ۱۴ میلیونی مخاطبان آیسان اسلامی که او را در اینستاگرام دنبال می‌کنند از روز اول برای چه او را فالو کرده‌اند؟ آیا او روز نخست شخصیت فاخری داشته که به مرور زمان با فحاشی‌های مختلف تقلیل رفته و به این کاراکتر بددهن دچار شده است؟ آیا او شخصیت مهم و خدمت‌رسانی برای جامعه ایرانی بوده و حالا دیگر نیست و رنگ عوض کرده است؟ اصلاً آیسان اسلامی را به چه آدرسی می‌شناختیم؟ کاراکتری که ادعا می‌کند ورزشکار است. پول ربا می‌دهد. فحاش است. ماشین‌های لوکس سوار می‌شود. چندان اخلاق‌مدار نیست. آیا او تغییر وضعیت داده است که مخاطب به خاطر تغییر وضعیت او را دیگر دنبال نکند؟ او چه تغییری داشته که از چشم مخاطبش بیفتد؟ جواب این است که هیچ. پس چرا باید کمپین علیه او جواب بگیرد؟ هرچند جامعه‌شناسان و شخصیت‌های فاخر بخواهند با خواهش و تمنا از این جمعیت بکاهند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha