• سه‌شنبه / ۲۰ خرداد ۱۴۰۴ / ۱۵:۱۴
  • دسته‌بندی: محور مقاومت
  • کد خبر: 1404032013006
  • خبرنگار : 71588

انهدام تجهیزات ارتش صهیونیستی توسط سرایا القدس

انهدام تجهیزات ارتش صهیونیستی توسط سرایا القدس

گردان‌های سرایا القدس، شاخه نظامی جنبش جهاد اسلامی فلسطین امروز (سه‌شنبه) از هدف قرار دادن تجهیزات نظامی رژیم صهیونیستی در جنوب شهر خان‌یونس خبر دادند.

به گزارش ایسنا، گردان‌های سرایا القدس، شاخه نظامی جنبش جهاد اسلامی فلسطین با صدور بیانیه‌ای اعلام کرد: مجاهدان ما موفق شدند تجهیزات نظامی متعلق به رژیم صهیونیستی که به اطراف مدرسه مهاجرین در منطقه «قیزان النجار» واقع در جنوب شهر خان‌یونس در روز شنبه نفوذ کرده بودند را منهدم کردند.

بر اساس گزارش شبکه خبری الجزیره، سرایا القدس همچنین اعلام کرد: رزمندگان ما در این عملیات چندین بشکه حاوی بمب‌های قابل انفجار و از قبل کار گذاشته شده را منفجر کرده و به سمت دشمن آتش سنگین و بمب‌های دودزا شلیک کردند و در نتیجه آن تعدادی از نیروهای ارتش رژیم اشغالگر کشته و زخمی شدند.

پیش از این نیز نیروهای شهید عمر القاسم، شاخه نظامی جبهه دموکراتیک برای آزادی فلسطین با صدور بیانیه‌ای اعلام کرد که رزمندگان این گروه موفق شده‌اند ده‌ها کیلوگرم مواد منفجره بسیار قدرتمند را که ارتش رژیم صهیونیستی از آن برای تخریب و انفجار منازل غیرنظامیان در شرق شهر غزه استفاده می‌کند، به غنیمت بگیرند.

در بیانیه مذکور همچنین تأکید شده است که این مواد منفجره در جریان درگیری‌ها و عملیات‌های میدانی اخیر در مناطق شرقی غزه به دست رزمندگان مقاومت افتاده است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha