• چهارشنبه / ۲۱ خرداد ۱۴۰۴ / ۰۸:۳۱
  • دسته‌بندی: فوتبال، فوتسال
  • کد خبر: 1404032113374
  • خبرنگار : 71460

مهدی طارمی دومین گلزن برتر آسیا

مهدی طارمی دومین گلزن برتر آسیا

دور سوم انتخابی جام جهانی در قاره آسیا در شرایطی به پایان رسید که کره‌ جنوبی تنها تیم بدون شکست قاره کهن باقی ماند و مهدی طارمی نیز در رده دوم برترین گلزنان این رقابت‌ها قرار گرفت.

به گزارش ایسنا، رقابت‌های انتخابی جام جهانی در قاره آسیا با شناخت شش تیم از هشت تیم صعودکرده به جام جهانی ادامه یافت. بعد از پایان دور سوم این رقابت‌ها کره جنوبی توانست تنها تیم بدون شکست قاره آسیا بماند که بدون باخت مسافر جام جهانی شد.

تیم ملی فوتبال ایران تنها یک بار در این دور شکست خورد؛ جایی که با یک گل برابر قطر در خانه حریف تن به شکست داد.

تیم ملی ژاپن با ۳۰ گل زده در این دور توانست بهترین خط حمله رقابت‌ها را به خود اختصاص دهد و میانگین سه گل در هر بازی را ثبت کرد. بهترین خط دفاع نیز از آن ژاپن بود که تنها سه بار دروازه‌اش را باز شده دید. کره جنوبی، ازبکستان و استرالیا نیز هر کدام با هفت گل خورده در رده بعدی قرار گرفتند.

برترین گلزنان انتخابی جام جهانی در قاره کهن

۱۲ گل: المعز علی
۱۰ گل: مهدی طارمی، سون هیونگ مین
۹ گل: علی اولوان
۸ گل: سردار آزمون، ایمن حسین، آیاسه اوئدا، یزان النعمت، فابیو لیما

ایران در رده‌بندی فیفا با دو پله سقوط به رده بیستم دنیا رسید و با باخت به قطر فرصت رسیدن به ژاپن را از دست داد. این در شرایطی است که کره جنوبی و استرالیا در رده‌های ۲۳ و ۲۴ جهان قرار دارند و ژاپن همچنان برترین تیم آسیاست. سامورایی‌ها در رده‌بندی زنده فیفا در رده شانزدهم قرار دارند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha