• چهارشنبه / ۲۱ خرداد ۱۴۰۴ / ۱۱:۲۱
  • دسته‌بندی: اردبیل
  • کد خبر: 1404032113608
  • منبع : نمایندگی اردبیل

مدیر ستاد هماهنگی کانون‌های مساجد استان اعلام کرد

ترویج فرهنگ علوی و احیای احسان غذا در اردبیل به‌مناسبت عید غدیر خم

ترویج فرهنگ علوی و احیای احسان غذا در اردبیل به‌مناسبت عید غدیر خم

ایسنا/اردبیل مدیر ستاد هماهنگی کانون های فرهنگی هنری مساجد استان اردبیل از طبخ و پخت ۱۱۰ دیگ غذا برای اولین بار به همت کانون‌های مساجد استان اردبیل همزمان با عید سعید غدیرخم خبر داد.

محمدرضا توانا ۲۱ خرداد در جمع خبرنگاران گفت: ۱۱۰ دیگ غذا برای اولین بار به همت کانون های مساجد استان اردبیل همزمان با عید سعید غدیرخم طبخ خواهد شد.

وی تصریح کرد: این حرکت خیرخواهانه با مشارکت ۱۲ کانون فرهنگی هنری شهرستان اردبیل برای اولین بار به مناسبت عید سعید غدیرخم صورت می گیرد.

این مقام مسئول با بیان این مطلب که خیرین مسجدی و فعالان کانون های مساجد، اداره کل تبلیغات اسلامی استان و ستاد هماهنگی کانون های فرهنگی هنری مساجد استان اردبیل در تامین هزینه های این اقدام خیرخواهانه مشارکت دارند، اظهار کرد: غذای آماده این حرکت فرهنگی نیز به همت فعالان کانون های مساجد در محلات و مناطق مختلف شهر اردبیل توزیع خواهد شد.

توانا با اشاره به اینکه این حرکت در راستای ترویج فرهنگ علوی و احیا روایت پخت و توزیغ غذا در روز غدیرخم است، افزود: هدف از این اقدام، ترویج فرهنگ غدیر و عمل به روایت های مختلف ائمه معصومین(ع) در خصوص احسان غذا در این روز فرخنده است.

مدیر ستاد هماهنگی کانون های فرهنگی هنری مساجد استان اردبیل خاطرنشان کرد: برپایی جشن های عید سعید غدیرخم، برپایی ایستگاه های صلواتی، تبیین سیره علوی و تعبین از ولایت، برگزاری مسابقه های فرهنگی و کتابخوانی و خوانش نهج البلاغه برای نوجوانان و جوانان از دیگر فعالیت های است که در جای جای استان اردبیل با مشارکت کانون ها برگزار خواهد شد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha