• جمعه / ۲۳ خرداد ۱۴۰۴ / ۱۳:۴۵
  • دسته‌بندی: ایران در جهان
  • کد خبر: 1404032315141
  • خبرنگار : 71628

آکسیوس: تل‌آویو چراغ سبز واشنگتن برای حمله به ایران را داشت

آکسیوس: تل‌آویو چراغ سبز واشنگتن برای حمله به ایران را داشت

رسانه آمریکایی به نقل از مقامات صهیونیست نوشته کاخ سفید با حمله متجاوزانه سحرگاه امروز به نقاط مختلفی در ایران مخالفتی نداشته و این تجاوز با چراغ سبز واشنگتن انجام شده است.

به گزارش ایسنا، رسانه آمریکایی امروز جمعه نوشته مقامات رژیم صهیونیستی می‌گویند ایالات متحده با حمله متجاوزانه این رژیم به ایران مخالفت نکرده و برای اجرای آن «چراغ سبز» نشان داده است.

پایگاه خبری-تحلیلی آکسیوس گزارش داد که یک مقام اسرائیلی به شرط فاش نشدن هویتش به این رسانه گفته که «ما چراغ سبز واضحی از آمریکا دریافت کرده بودیم».

مقامات اسرائیلی گفتند که «دونالد ترامپ» رئیس‌جمهور آمریکا و مشاورانش تنها در ظاهر مخالفت خود با این حمله را نشان دادند اما در عمل، واشنگتن با آن مخالفتی نداشت.

حمله متجاوزانه رژیم صهیونیستی در بامداد امروز به ایران منجر به شهادت چند تن از فرماندهان نظامی، دانشمندان هسته‌ای و شماری از شهروندان غیرنظامی شد.

ایران وعده پاسخ کوبنده به این حمله را داده و گزارش‌ها حاکی از آغاز پاسخ نظامی مشروع ایران علیه سرزمین‌های اشغالی است.

پیشتر، «جنیفر گریفین» خبرنگار فاکس‌نیوز گفته بود که «برت بِر» مجری این شبکه با رئیس‌جمهور آمریکا درباره حملات رژیم صهیونیستی به ایران تلفنی گفت‌وگو کرده است.

مجری فاکس نیوز گفته «ترامپ در جریان حمله اسرائیل به ایران بود، جای تعجب نیست اما آمریکا از نظر نظامی دخالتی در این حمله نداشت. رئیس‌جمهور امیدوار است ایران به میز مذاکره بازگردد».

ترامپ به او گفته است: ایران نمی‌تواند بمب اتم داشته باشد و ما امیدواریم به میز مذاکرات بازگردد. ما خواهیم دید. 

ادعای ترامپ درباره بازگشت ایران به میز مذاکره درحالی است که این طرف آمریکایی بوده که درخواست‌های زیاده‌خواهانه در مذاکرات اخیر داشته است.

طبق این گزارش، ترامپ در حال بررسی پاسخ ایران است؛ سازمان تروریستی سنتکام در حالت آماده‌باش است و «در صورت پاسخ، آمریکا از خود و اسرائیل دفاع خواهد کرد».

مقام‌های آمریکایی همچنین گفته‌اند در هفته‌های اخیر موشک‌های رهگیر سامانه گنبد آهنین رژیم صهیونیستی را تامین کرده‌اند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha