• یکشنبه / ۲۵ خرداد ۱۴۰۴ / ۱۰:۳۰
  • دسته‌بندی: کردستان
  • کد خبر: 1404032516239
  • خبرنگار : 50294

کارشناس هواشناسی کردستان:

سنندج گرم‌ترین روز را پشت سر گذاشت/ گرد و خاک و کاهش دما در پیش است

سنندج گرم‌ترین روز را پشت سر گذاشت/ گرد و خاک و کاهش دما در پیش است

ایسنا/کردستان کارشناس هواشناسی کردستان گفت: شهر سنندج دیروز(شنبه) با دمای ۳۸ درجه سانتی‌گراد یکی از گرم‌ترین روزهای خود را پشت سر گذاشت.

خبات قمری در گفت‌وگو با ایسنا اظهار کرد: بر اساس آخرین نقشه‌های هواشناسی، هوای استان کردستان از امروز تا اواخر هفته پایدار خواهد بود، با این حال در ساعات بعدازظهر شاهد وزش بادهای شدید خواهیم بود.

وی افزود: با توجه به سرعت وزش باد و جهت جریان‌های هوا در امروز و فردا(۲۵ و ۲۶ خرداد)، احتمال تشکیل و انتقال گرد و خاک به استان وجود دارد که این پدیده می‌تواند منجر به کاهش دید افقی و افت کیفیت هوا در منطقه شود.

قمری بیان کرد: از لحاظ دمایی، خبر خوب این است که از فردا تا روز چهارشنبه شاهد روند کاهشی ملایمی در دما خواهیم بود که این کاهش دما به تدریج از شدت گرمای هوا خواهد کاست و شرایط جوی مطبوع‌تری را به ارمغان خواهد آورد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha