• یکشنبه / ۲۵ خرداد ۱۴۰۴ / ۱۰:۳۳
  • دسته‌بندی: آمریکا و اروپا
  • کد خبر: 1404032516242
  • خبرنگار : 71415

استیو بنن: آمریکا به جای منافع اسرائیل دنبال منافع خودش باشد

استیو بنن: آمریکا به جای منافع اسرائیل دنبال منافع خودش باشد

دستیار سابق دونالد ترامپ توصیه کرد ایالات متحده منافع خودش را به جای منافع رژیم صهیونیستی پیگیری کند و نسبت به احتمال کشیده شدن واشنگتن به جنگ با ایران در نتیجه تشدید تنش‌ها در غرب آسیا هشدار داد.

به گزارش ایسنا، «استیو بنن»، دستیار سابق «دونالد ترامپ»، رئیس جمهور آمریکا، در مصاحبه با روزنامه «فایننشال تایمز» تاکید کرد منافع ایالات متحده و رژیم صهیونیستی، نزدیک‌ترین متحدش در غرب آسیا در بحران کنونی لزوما یکسان نیست.

او اظهار کرد: «آنها [اسرائیلی‌ها] رویکردشان این است که "اول اسرائیل": ما باید همیشه رویکردمان "اول آمریکا" باشد.»

بنن در توصیه به صهیونیست‌ها گفت: «آنها در شهر قدس باید به این پیام عیسی مسیح بیندیشند: کسی که با شمشیر زندگی کند، با شمشیر نیز خواهد مرد.»

دستیار سابق دونالد ترامپ در پاسخ به اینکه آیا نگران این است که نهایتا ایالات متحده به جنگ با ایران کشیده شود گفت که «خیلی زیاد» نگران چنین سناریویی است.

«دونالد ترامپ»، رئیس جمهور آمریکا ادعا کرده که از قبل از حملات رژیم صهیونیستی مطلع بوده و آنها را «بسیار موفق» توصیف کرده است!

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha