• دوشنبه / ۲۶ خرداد ۱۴۰۴ / ۰۸:۰۶
  • دسته‌بندی: غرب آسیا و آفریقا
  • کد خبر: 1404032616850
  • خبرنگار : 71145

واکنش رئیس شورای امنیت داخلی رژیم صهیونیستی به حملات موشکی ایران

واکنش رئیس شورای امنیت داخلی رژیم صهیونیستی به حملات موشکی ایران

رئیس شورای امنیت داخلی رژیم صهیونیستی گزارش داد: عملیات جاری تهدید را پایان نخواهد داد و ایران هزاران موشک در اختیار دارد.

به گزارش ایسنا، رادیو ارتش رژیم صهیونیستی به نقل از «تزاخی هانگبی»، رئیس شورای امنیت داخلی درباره تعداد موشک‌های بالستیک ایران گزارش داد: آنها هزاران موشک داشتند و هنوز هزاران موشک دارند. این نبردی نیست که بتواند به تهدید پایان دهد.»

مشاور امنیت داخلی این رژیم ادعا کرد: ما به تمام اهداف مراحل اولیه حملات به ایران دست یافتیم. 

هانگبی پیشتر با بیان اینکه ارتش اسرائیل به دنبال نابودی کامل برنامه هسته‌ای ایران نیست، توضیح داده بود که این امر تنها از طریق ابزارهای نظامی متعارف امکان پذیر نیست.

هانگبی هدف از این عملیات را تحمیل هزینه‌های سیاسی و اقتصادی به تهران عنوان کرد و گفت: «به این امید که این فشارها، مانند لیبی و آفریقای جنوبی، ایران را مجبور به ترک برنامه هسته‌ای خود کند».

این اظهارات در بحبوحه تشدید جنگ بین اسرائیل و ایران و حملات متقابل که تأسیسات حساس را هدف قرار می‌دهد، بیان می شود. رژیم اشغالگر اعلام کرد که ایران در حمله آخر ۴۰ موشک شلیک کرده است.

در دور جدید پاسخ موشکی جمهوری اسلامی ایران به رژیم صهیونیستی، چندین موضع در سرزمین‌های اشغالی از جمله تل‌آویو و حیفا هدف قرار گرفت. 

الجزیره به نقل از رسانه‌های صهیونیستی از آتش‌سوزی بی‌سابقه در چند موضع در تل‌آویو در پی اصابت موشک‌های ایرانی خبر دادند. 

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha