• دوشنبه / ۲۶ خرداد ۱۴۰۴ / ۱۶:۵۸
  • دسته‌بندی: غرب آسیا و آفریقا
  • کد خبر: 1404032617372
  • خبرنگار : 71496

تهدید اسیران فلسطینی توسط بن گویر پس از شادی به دلیل حمله موشکی ایران

تهدید اسیران فلسطینی توسط بن گویر پس از شادی به دلیل حمله موشکی ایران

وزیر امنیت داخلی رژیم صهیونیستی زندانیان فلسطینی را که از حمله موشکی ایران به اراضی اشغالی شادی کرده بودند، تهدید کرد.

به گزارش ایسنا، «ایتامار بن گویر» وزیر امنیت داخلی رژیم صهیونیستی امروز دوشنبه ادعا کرد: کسانی که از ایران حمایت می‌کنند، حامی تروریسم هستند.

به گزارش سایت شبکه خبری الجزیره، بن گویر در ادامه نیز مدعی شد: چه کسانی که در داخل زندان‌ها و چه آنهایی که بیرون زندان‌ها از اصابت موشک‌های ایران شادی کردند، هرگز نخواهیم بخشید.

مدیریت زندان‌های رژیم صهیونیستی نیز اعلام کرد: به زندانیان فلسطینی در زندانی در مرکز (اراضی اشغالی) که در زمان حمله اخیر ایران فریاد شادی سر دادند، حمله کردیم.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha