• سه‌شنبه / ۲۷ خرداد ۱۴۰۴ / ۱۹:۴۸
  • دسته‌بندی: سیاست خارجی
  • کد خبر: 1404032718114
  • خبرنگار : 71049

درخواست جنبش عدم تعهد از جامعه بین‌الملل برای پاسخگو کردن رژیم اسرائیل

درخواست جنبش عدم تعهد از جامعه بین‌الملل برای پاسخگو کردن رژیم اسرائیل

جنبش عدم تعهد در نشست شورای حقوق بشر تجاوز نظامی رژیم اسرائیل به ایران را محکوم کردند.

به گزارش ایسنا، در جریان پنجاه و نهمین نشست شورای حقوق بشر، در جلسه کمیسیون تحقیق درباره وضعیت حقوق بشر در سرزمین‌های اشغالی فلسطین و در چارچوب گفت‌وگوی تعاملی، نماینده کشور اوگاندا به‌عنوان سخنران جنبش عدم تعهد، حمله نظامی رژیم اسرائیل به خاک جمهوری اسلامی ایران در تاریخ ۲۴ خرداد ۱۴۰۴ (۱۳ ژوئن ۲۰۲۵) را به‌شدت محکوم کرد.

 جنبش عدم تعهد این اقدام را «نقض آشکار ماده ۲ بند ۴ منشور ملل متحد» و «تخطی از صلح و امنیت بین‌المللی» خواند و بر «حق ذاتی همه کشورها در حفظ حاکمیت، تمامیت ارضی و دفاع مشروع طبق ماده ۵۱ منشور ملل متحد» تأکید کرد. جنبش همچنین از جامعه بین‌المللی خواست رژیم اسرائیل را بابت این اقدام غیرقانونی و بی‌ثبات‌کننده، پاسخگو بداند.


انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha