• پنجشنبه / ۲۹ خرداد ۱۴۰۴ / ۱۵:۵۹
  • دسته‌بندی: کرمانشاه
  • کد خبر: 1404032919071
  • خبرنگار : 51049

راهپیمایی علیه رژیم غاصب صهیونیستی در کرمانشاه برگزار می‌شود

راهپیمایی علیه رژیم غاصب صهیونیستی در کرمانشاه برگزار می‌شود

ایسنا/کرمانشاه رئیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی کرمانشاه از برگزاری راهپیمایی علیه رژیم غاصب صهیونیستی در سراسر استان بعد از نماز جمعه خبر داد.

حجت‌الاسلام مهدی عبدی در گفت‌وگو با ایسنا اظهار کرد: طبق هماهنگی‌های به عمل آمده قرار است پس از مراسم وحدت بخش نماز جمعه این هفته (۳۰ خرداد) راهپیمایی جمعه خشم و نصر در سراسر کشور برگزار شود.

وی ادامه داد: بر همین اساس، مراسم راهپیمایی پس از اقامه نماز جمعه کرمانشاه، از مقابل مسجد جامع تا میدان آزادی این شهر با حضور مردم مؤمن و ولایی و مسئولان استان برگزار خواهد شد.

حجت الاسلام عبدی یادآوری کرد: در همه شهرستان‌ها و بخش‌های استان نیز که اقامه نماز جمعه دارند، مراسم راهپیمایی در مسیر مشخص شده برگزار و جنایات رژیم غاصب صهیونیستی محکوم خواهد شد.

رئیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی استان با دعوت از عموم مردم کرمانشاه برای حضور پرشور در نماز جمعه و پس از آن راهپیمایی جمعه خشم و نصر، گفت: تا زمانی که جنایات صهیونیست‌ها ادامه پیدا کند راهپیمایی جمعه‌های خشم ادامه خواهد داشت.

وی در پایان با بیان اینکه نماز جمعه فردای کرمانشاه به امامت حجت‌الاسلام والمسلمین غفوری نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه کرمانشاه برگزار می‌شود، گفت: سخنران پیش از خطبه‌ها نیز رئیس کل دادگستری کرمانشاه خواهد بود.

انتهای پیام 

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha