• شنبه / ۳۱ خرداد ۱۴۰۴ / ۱۲:۳۶
  • دسته‌بندی: ایلام
  • کد خبر: 1404033119975
  • خبرنگار : 51046

مدیرکل دامپزشکی استان:

تشدید نظارت بر مراکز تولید و عرضه فرآورده‌های خام دامی در ایلام

تشدید نظارت بر مراکز تولید و عرضه فرآورده‌های خام دامی در ایلام

ایسنا/ایلام مدیرکل دامپزشکی استان ایلام از اجرای طرح تشدید نظارت بر مراکز تولید، انتقال و عرضه فرآورده‌های خام دامی در سطح استان خبر داد.

دکتر یونس احمدی امروز شنبه ۳۱ خردادماه گفت: با توجه به شرایط خاص کشور و به‌منظور جلوگیری از هرگونه سوءاستفاده احتمالی، طرح گسترده پایش و بازرسی در حوزه فرآورده‌های خام دامی از چهارشنبه گذشته در سراسر استان آغاز شده است.

وی با اشاره به مشارکت نهادهای مرتبط در این طرح، افزود: گروه‌های پایش مشترک با هدف مقابله با عرضه گوشت‌های فاسد، غیربهداشتی و یا حرام‌گوشت در حال فعالیت مستمر هستند و هرگونه تخلف در این حوزه با جدیت برخورد خواهد شد.

مدیرکل دامپزشکی ایلام از تشکیل دو پرونده تخلف در روزهای گذشته خبر داد و گفت: در جریان این بازرسی‌ها تاکنون ۱۲۰ کیلوگرم گوشت غیرقابل مصرف و ۲۷۹ کیلوگرم تخم‌مرغ غیربهداشتی در شهرستان ایلام کشف و ضبط شده است.

احمدی با تأکید بر نقش مهم نظارت مردمی در این حوزه، خاطرنشان کرد: شهروندان در صورت مشاهده هرگونه تخلف، موضوع را به دامپزشکی شهرستان محل سکونت خود یا از طریق سامانه گویای ۱۵۱۲ اطلاع دهند.

به گزارش ایسنا و به نقل از روابط عمومی دامپزشکی استان ایلام، وی به مردم توصیه کرد که برای حفظ سلامت خانواده خود، فرآورده‌های خام دامی را صرفاً از مراکز مجاز و تحت نظارت دامپزشکی تهیه کنند.

انتهای پیام 

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha