• یکشنبه / ۱ تیر ۱۴۰۴ / ۰۸:۳۹
  • دسته‌بندی: گلستان
  • کد خبر: 1404040100114
  • خبرنگار : 51040

رئیس دانشگاه آزاد گرگان:

عملیات وعده صادق ۳ پاسخ کوبنده و پشیمان کننده ایران به رژیم کودک‌کش است

عملیات وعده صادق ۳ پاسخ کوبنده و پشیمان کننده ایران به رژیم کودک‌کش است

ایسنا/گلستان رئیس دانشگاه آزاد گرگان گفت: عملیات صادق۳ پاسخ قاطع از سوی ایران به حمله رژیم صهیونیستی و حامیان آنها در منطقه بود و به طور قطع آنها را از کرده خود پشیمان خواهد کرد.

سیدعلی طاهری در گفت و گو با ایسنا، ضمن محکوم کردن تجاوز ناجوانمردانه رژیم منحوس صهیونیستی به خاک کشورمان و کشتار تعدادی از فرماندهانی نیروهای مسلح، دانشمندان هسته‌ای و زنان و کودکان اظهار کرد: با توجه به جسارتی که رژیم صهیونسیتی در شامگاه ۲۳ خرداد انجام داد همه مردم انتظار داشتند که نظام مقدس جمهوری اسلامی پاسخ قاطع و دندان شکنی به این رژیم بدهد و عملیات تروریستی این رژیم را بی‌جواب نگذارد که با تدابیر فرماندهی معظم کل قوا این انتقام سخت گرفته شد و مورد استقبال مردم عزیزمان و مردم کشورهایی که در منطقه مقاومت با ما همراه بودند قرار گرفت.

وی با اشاره به ناجوانمردانه بودن این حمله تروریستی گفت: تجاوز این رژیم صهیونسیتی در زمان استراحت دانشمندان، سرداران و هموطنان ما انجام شد و بسیار ناجوانمردانه این عزیزان را به شهادت رساند ولی با تمام این تفاسیر انشالله وعده صادق ۳ تنبیه و درس عبرت مناسبی برای این متجاوز باشد تا دیگر نسبت به جمهوری اسلامی و خاک عزیزمان تجاوز و تعدی انجام ندهد.

رئیس دانشگاه آزاد وعده صادق ۳ را پاسخی قاطع به رژیمی که سال‌ها امنیت منطقه ما را به خطر انداخته دانست و گفت: این پاسخ دندان‌شکن ایران کاملا این رژیم را به ترس وا داشته به طوری که در اظهارات و مکالمات سران این رژیم به وضوح دیده می‌شود که انتظار چنین توان پاسخگویی و موشکی از جمهوری اسلامی ایران را نداشتند و کاملا متعجب شده‌اند .

طاهری این اقدام ایران را تنها راه ممکن برای مقابله در برابر جنایات و تهدیدات آشکار اسرائیل علیه مردم برشمرد و افزود: ما به سبب اینکه بهانه‌ای دست این افراد معرض نیفتد مذاکرات را انجام دادیم اما در اواسط مذاکره مورد تعرض و تجاوز نظامی قرار گرفتیم بنابراین این پاسخ متقابل بهترین پاسخ به این رژیم غاصب بود. 

وی با تاکید بر اینکه نیروهای مسلح کشور ما عزتمند و توانا است و در مقابل تجاوزات و تهدیدات سکوت نمی‌کند، گفت: عملیات وعده صادق ۳ بهترین پاسخ در کوتاه ترین زمان ممکن بود زیرا اگر ما اقدام سریعی در قبال این عملیات تروریستی اسراییل انجام نمی‌دادیم به این معنا تلقی می‌شد که حملات این رژیم ما را از پای در آورده بنابراین وعده صادق ۳ پاسخ محکمی، درست و حساب شده بود.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha