• یکشنبه / ۱ تیر ۱۴۰۴ / ۱۵:۱۷
  • دسته‌بندی: حوادث، انتظامی
  • کد خبر: 1404040100559
  • خبرنگار : 30205

یک‌طرفه شدن جاده چالوس از ساعت ۱۸ امروز

یک‌طرفه شدن جاده چالوس از ساعت ۱۸ امروز

رئیس پلیس راه راهور فراجا از اعمال محدودیت‌های ترافیکی در جاده چالوس از عصر امروز خبر داد و گفت: این محدودیت‌ها تا زمان تخلیه بار ترافیکی ادامه خواهد داشت.

به گزارش ایسنا، سرهنگ احمد کرمی اسد در این خصوص اعلام کرد: از ساعت ۱۶ امروز تردد انواع وسایل نقلیه از آزادراه تهران-شمال و جاده کرج-چالوس به سمت مرزن‌آباد ممنوع می‌شود.

وی افزود: همچنین از ساعت ۱۸ امروز، مسیر پل زنگوله به سمت تهران یک‌طرفه خواهد شد. این تصمیمات با هدف مدیریت بار ترافیکی و تسهیل سفرها اتخاذ شده و محدودیت‌ها تا زمان تخلیه بار ترافیکی در این محورها ادامه خواهد داشت.

سرهنگ کرمی اسد از مسافران درخواست کرد که پیش از آغاز سفر، از وضعیت ترافیکی مسیرها مطلع شوند و همکاری لازم را با پلیس راه برای سفری ایمن داشته باشند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha