• چهارشنبه / ۴ تیر ۱۴۰۴ / ۱۴:۵۷
  • دسته‌بندی: ایران در جهان
  • کد خبر: 1404040402818
  • خبرنگار : 71038

در واکنش به پیام تبریک دبیرکل ناتو به ترامپ

بقائی: کسی که از ظلم و بی‌عدالتی حمایت می‌کند، فاقد شرافت است

بقائی: کسی که از ظلم و بی‌عدالتی حمایت می‌کند، فاقد شرافت است

سخنگوی وزارت خارجه به پیام تبریک دبیرکل ناتو به ترامپ واکنش نشان داد.

به گزارش ایسنا، اسماعیل بقائی در پیامی در شبکه ایکس نوشت: این شرم‌آور، نفرت‌انگیز و غیرمسئولانه است که دبیرکل ⁧ ناتو⁩ یک عمل تجاوزکارانه «واقعاً خارق‌العاده» علیه یک کشور مستقل را تبریک بگوید.

کسی که از ظلم و بی‌عدالتی حمایت می‌کند، فاقد شرافت است.

کسی که از یک جنایت حمایت می‌کند، همدست و شریک جرم محسوب می‌شود.

دونالد ترامپ تصاویری از پیامک‌های شخصی مارک روته را منتشر کرد که در آن دبیرکل ناتو از تصمیم رئیس جمهور ایالات متحده به منظور اجرای حملات تجاوزگرانه به تاسیسات هسته‌ای ایران تحسین کرده است.

ظاهرا این پیامک‌ها که دونالد ترامپ تصویر آنها را در شبکه اجتماعی «تروث سوشال» منتشر کرد قبل از شروع اجلاس ۲ روزه سران ناتو در شهر لاهه هلند که از روز سه‌شنبه آغاز شده، فرستاده شده‌اند.

طبق تصاویری که ترامپ از پیامک‌های روته در صفحه تلفن همراه خودش گرفته، دبیرکل ناتو با اشاره به حملات ایالات متحده به تاسیسات هسته‌ای ایران نوشته است: «تبریک و تشکر از شما به خاطر اقدام قاطعتان علیه ایران که واقعا فوق‌العاده بود و این کاری است که هیچ کس جرات انجامش را نداشت. این کار باعث شد همه ما امن‌تر بشویم.»

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha