• پنجشنبه / ۵ تیر ۱۴۰۴ / ۰۱:۴۹
  • دسته‌بندی: توپ و تور
  • کد خبر: 1404040503068
  • خبرنگار : 71613

واکنش کاپیتان تیم ملی والیبال به برد مقابل صربستان

واکنش کاپیتان تیم ملی والیبال به برد مقابل صربستان

جواد کریمی پس از پیروزی مقابل صربستان گفت: بازی مقابل تیم میزبان همیشه سخت است اما خوب بازی کردیم و برنده شدیم.

به گزارش ایسنا، تیم ملی والیبال ایران در نخستین مسابقه خود از هفته دوم لیگ ملت‌ها سه بر یک صربستان را شکست داد.

جواد کریمی درباره برد در این دیدار و مقابل مقابل تماشاگران و طرفداران تیم صربستان در شهر بلگراد، گفت: ابتدا به همه مردم ایران سلام می‌کنم. بازی را خیلی خوب شروع کردیم و سرویس‌های خوبی هم زدیم.

جواد کریمی تصریح کرد: وقتی یک تیم سرویس خوب بزند، معمولاً بهتر هم می‌تواند دفاع کند. در ست‌های اول و دوم تیم ایران واقعاً خوب بود هم در سرویس و هم در دفاع، اما در ادامه کمی در دریافت اذیت شدیم و نتیجه ست سوم را از دست دادیم. خوشبختانه در ست چهارم به بازی برگشتیم و برنده شدیم.

وی پیروزی مقابل صربستان را یک شروع عالی برای تیم ایران در آغاز هفته دوم دانست و گفت: فردا استراحت داریم و بعد دوباره بازی می‌کنیم. از هفته اول بازی به بازی بهتر شدیم و این مسیر را تا به امروز ادامه دادیم. جدال با صربستان نخستین دیدار ایران در هفته دوم بود و بازی برابر تیم میزبان همیشه سخت است اما خوب بازی کردیم و وقتی خوب بازی کنید، برنده هم می‌شوید.

تیم ملی والیبال ایران از ساعت ۱۸ روز جمعه ششم تیر در دومین دیدار خود در هفته دوم لیگ ملت ها به مصاف آرژانتین می‌رود.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha