• جمعه / ۶ تیر ۱۴۰۴ / ۱۵:۲۷
  • دسته‌بندی: آمریکا و اروپا
  • کد خبر: 1404040603786
  • خبرنگار : 71129

افشاگری وال‌استریت‌ژورنال از همدستی آمریکا با تل‌آویو برای حمله به ایران

افشاگری وال‌استریت‌ژورنال از همدستی آمریکا با تل‌آویو برای حمله به ایران

رسانه آمریکایی از اطلاع و همدستی واشنگتن با تل‌آویو برای حملات تجاوزکارانه به ایران خبر داد.

به گزارش ایسنا، رسانه آمریکایی به نقل از منابعی در ارتش رژیم صهیونیستی گزارش داد که «بنیامین نتانیاهو» نخست وزیر و مشاوران نظامی او چهار روز قبل از حمله ۱۳ ژوئن، تصمیم نهایی برای حمله به ایران را گرفته بودند.

این منابع گفتند که عملیات ترور دانشمندان هسته‌ای ایران در اسرائیل دشوار و بعید به نظر می‌رسید و برای همین نام آن عملیات «نارنیا» گذاشته بودند.

در گزارش وال استریت ژورنال آمده است: در نوامبر ۲۰۲۴، ارتش اسرائیل ۱۲۰ نفر از پرسنل اطلاعاتی و نیروی هوایی را برای بحث در مورد جزئیات و اهداف حملات احتمالی گرد هم آورد. در نتیجه این نشست، فهرستی از ۲۵۰ هدف تهیه شد.

در همین حال، مقامات اسرائیلی گزارش‌هایی را به رسانه‌ها درز می‌دادند که حاکی از اختلاف بین نتانیاهو و ترامپ بر سر حمله بود.

این اطلاعات فاش شده شامل جزئیات تماس تلفنی بین نتانیاهو و ترامپ چهار روز قبل از شروع عملیات بود که در آن ترامپ به نتانیاهو گفت که می‌خواهد دیپلماسی قبل از روی آوردن به گزینه‌های نظامی، مسیر خود را طی کند.

روز حملات، ترامپ به خبرنگاران گفت که ایالات متحده و ایران «به توافق بسیار نزدیک» هستند و او نمی‌خواهد اسرائیلی‌ها «وارد عمل شوند».

مقامات اسرائیلی همچنین به خبرنگاران گفتند که حمله قریب‌الوقوع است، اما آنها منتظر نتیجه نهایی ششمین دور مذاکرات هسته‌ای بین واشنگتن و تهران که قرار است روز یکشنبه برگزار شود، خواهند ماند.

در واقع، هنگامی که هواپیماهای اسرائیلی در حال پرواز بودند، ترامپ در شبکه اجتماعی خود پست گذاشت: «ما همچنان به یک راه‌حل دیپلماتیک برای مسئله هسته‌ای ایران متعهد هستیم!»

پیشتر نیز گزارش‌هایی از اطلاع واشنگتن از حمله تجاوزکارانه رژیم صهیونیستی منتشر شده بود. 

پس از حملات رژیم صهیونیستی به ایران بود که آژانس بین‌المللی انرژی اتمی اذعان کرد هیچ مدرکی مبنی بر در اختیار داشتن سلاح‌های هسته‌ای توسط تهران وجود ندارد.

شامگاه یکشنبه اول تیرماه ۲۲ ژوئن، آمریکا حملات هوایی علیه سه سایت اتمی نطنز، فردو و اصفهان انجام داد و ایران هم در واکنش دوشنبه صبح، به پایگاه نیروی هوایی آمریکایی‌ها در قطر حمله کرد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha