• شنبه / ۷ تیر ۱۴۰۴ / ۱۴:۱۸
  • دسته‌بندی: ایران در جهان
  • کد خبر: 1404040704340
  • خبرنگار : 71475

قرقاش: کشورهای منطقه در مقابل جنگ اسرائیل علیه ایران ایستادند

قرقاش: کشورهای منطقه در مقابل جنگ اسرائیل علیه ایران ایستادند

مشاور رئیس امارات با تاکید بر موضع قوی و اثرگذار کشورهای حاشیه خلیج فارس علیه تجاوز رژیم صهیونیستی به ایران، خواستار حل و فصل سیاسی مسئله هسته ای ایران شد.

به گزارش ایسنا، «انور قرقاش» مشاور امور دیپلماتیک «شیخ محمد بن زاید» رئیس امارات در حساب توییتر خود نوشت: کشورهای حوزه خلیج فارس در مقابل جنگ اسرائیل علیه ایران ایستادند و موضع قوی و تاثیرگذاری را اتخاذ کردند.

وی ادامه داد: این کشورها در همه مجامع بین‌المللی کاهش تنش‌ها و حل و فصل مسائل  موجود به ویژه مسئله هسته‌ای را از مسیر سیاسی خواستار شدند.

قرقاش نوشت: امروز در حالی که صفحه جنگ ورق زده می شود، تهران به دنبال بازسازی اعتماد با همسایگان خود در خلیج فارس است.

او همچنین گفت که «حمله ایران به قطر  همه ما را تحت تاثیر قرار می دهد».

مشاور رئیس امارات این اظهارات را با اشاره به هدف قرار دادن پایگاه العدید آمریکا در قطر از سوی ایران مطرح کرد که در پاسخ به حمله آمریکا به تاسیسات هسته ای ایران و در چارچوب حق دفاع مشروع انجام شد. ایران هم تاکید کرده به حاکمیت قطر احترام می‌گذارد و در این حمله تنها پایگاه آمریکا هدف قرار گرفت.

انتهای پیام 

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha