• شنبه / ۷ تیر ۱۴۰۴ / ۲۱:۵۴
  • دسته‌بندی: غرب آسیا و آفریقا
  • کد خبر: 1404040704520
  • خبرنگار : 71457

خانواده‌های اسیران اسرائیلی: مخالفت نتانیاهو تنها مانع برای پایان جنگ است

خانواده‌های اسیران اسرائیلی: مخالفت نتانیاهو تنها مانع برای پایان جنگ است

خانواده‌های اسیران صهیونیستی در غزه اعلام کردند: یا باید جنگ را همین امروز پایان دهیم یا در باتلاق غزه غرق شویم.

به گزارش ایسنا، خانواده‌های اسیران اسرائیلی دربند در غزه اعلام کردند: توافقی بر روی میز است و باید جنگ در ازای بازگرداندن اسیران متوقف شود.‌ ما از دونالد ترامپ، رئیس جمهور آمریکا می‌خواهیم که برای توقف جنگ و بازگرداندن اسیران تلاش کند.

آنها افزودند: توقف جنگ در غزه به نفع اسرائیل است؛ حال یا ما این جنگ را امروز خاتمه می‌دهیم یا در باتلاق غزه غرق می‌شویم.

خانواده‌های اسیران صهیونیست اظهار کردند: این جنگ چه بسا به عنوان یک جنگ مشروع آغاز شد، اما در حال حاضر به جنگی با انگیزه‌های سیاسی تبدیل شده است.‌ وقت تنگ است و باید اسیران را از طریق یک توافق فراگیر نجات دهیم.

آنها افزودند: مخالفت بنیامین نتانیاهو، نخست وزیر اسرائیل با پایان جنگ تنها مسئله‌ای است که مانع ما برای انعقاد توافق می‌شود. 

انتهای پیام 

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha