• یکشنبه / ۸ تیر ۱۴۰۴ / ۰۹:۵۷
  • دسته‌بندی: آمریکا و اروپا
  • کد خبر: 1404040804711
  • خبرنگار : 71129

لاوروف: ماکرون و مرتس عقل خود را از دست داده‌اند

لاوروف: ماکرون و مرتس عقل خود را از دست داده‌اند

وزیر امور خارجه روسیه امروز (یکشنبه) گفت، غرب احتمالا دارد می‌فهمد که نمی‌تواند شکستی استراتژیک را به روسیه تحمیل کند.

به گزارش ایسنا، سرگئی لاوروف، وزیر امور خارجه روسیه در دیدار با وزیر امور خارجه قرقیزستان گفت: «ما روابط خیلی نزدیکی در بسیاری از حوزه‌ها داریم و این روابط در برهه‌ای از زمان که اوضاع جهانی به شدت تغییر کرده، بسیار مهم هستند.»

به نقل از خبرگزاری ریانووستی، وی ادامه داد: «ما شاهد یک تقابل غیر منتظره بین روسیه و غرب جمعی هستیم که یک بار دیگر تلاش کرده تا علیه ما جنگ به راه بیندازد و شکست استراتژیک را به روسیه تحمیل کند و از رژیم نازی در کی‌یف به عنوان سلاح استفاده می‌کند.»

لاوروف ادامه داد: «غرب هرگز نتوانسته چنین کاری کند و این بار هم نخواهد توانست. آنها دارند می‌فهمند که نمی‌توانند چنین شکستی را بر روسیه تحمیل کنند.»

وزیر امور خارجه روسیه در ادامه صحبت‌هایش گفت: «امانوئل ماکرون، رئیس جمهور فرانسه و فردریش مرتس، صدراعظم آلمان عقل خود را از دست داده و به دنبال بازگشت به گذشته‌ای هستند که آلمان و فرانسه می‌خواستند به اروپا حمله کنند.»

وی در ادامه به بیانیه‌ای مشترک از سوی ماکرون و مرتس اشاره کرد که در آن، دو طرف روسیه را «تهدید اصلی» توصیف و بر ضرورت مسلح کردن اروپا تاکید کرده بودند.

لاوروف در ادامه افزود: «فکر می‌کنم این گفته‌ها برای ما کافی باشد تا بفهمیم که چه اتفاقی در اروپا دارد رخ می‌دهد و رویدادها به چه صورت است تا مردم بفهمند که این افراد، کاملا عقلشان را از دست داده‌اند.»

به گفته وزیر امور خارجه روسیه، آلمان و فرانسه علنا تلاش می‌کنند تا دوره‌ای را بازیابی کنند که پاریس و برلین تلاش می‌کردند تا به اروپا به ویژه امپراتوری روسیه و شوروی حمله کنند.

لاوروف درباره سازش درباره بحران اوکراین نیز گفت: « همانطور که ولادیمیر پوتین، رئیس جمهور روسیه اخیرا اظهار داشت، ما تمایل داریم از یک راه حل عادلانه برای بحران اوکراین دفاع کنیم. ما پذیرای اقدامات صادقانه هستیم، اما تمایلی به روش‌های خودسرانه‌ای که برخی از رهبران اروپایی ما را به سمت آن سوق می‌دهند، نداریم.»

وزیر امور خارجه روسیه در ادامه تاکید کرد که درباره تحولات ایران و منطقه خاورمیانه با وزیر امور خارجه قرقیزستان صحبت و تمایل خود را برای داشتن موضع متوازن بیشکک در قبال سازش در اوکراین ابراز کرده است.

وزیر امور خارجه روسیه در سفری دو روزه در قرقیزستان به سر می‌برد.

وی قرار است با رئیس جمهور این کشور نیز دیدار کند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha