• یکشنبه / ۸ تیر ۱۴۰۴ / ۱۲:۱۴
  • دسته‌بندی: ایران در جهان
  • کد خبر: 1404040804912
  • خبرنگار : 71516

مشکل اسکان صهیونیست‌ها در مناطق مورد هدف حملات موشکی ایران

مشکل اسکان صهیونیست‌ها در مناطق مورد هدف حملات موشکی ایران

یک روزنامه عبری گزارش داد آپارتمان‌های اجاره‌ای کافی در شهرهای مرکزی که هدف حملات موشکی ایران قرار گرفتند، وجود ندارند.

به گزارش ایسنا، روزنامه عبری «کلکالیست» نوشت: آپارتمان‌های اجاره‌ای برای اسکان کسانی که در شهرهای مرکزی در حملات موشکی ایران مناطقشان هدف قرار گرفتند و خسارت دیدند مثل بات یام، تل آویو، رامات گان و رحووت به اندازه کافی یافت نمی‌شود. این افراد که ناگزیر این مناطق را ترک کرده بودند در حاضر قصد اسکان در این مناطق را دارند.

این روزنامه به افزایش قیمت‌ها در این منطقه به دلیل درخواست روزافزون برای آپارتمان‌ها اشاره کرد.

تجاوز رژیم صهیونیستی علیه ایران از ۲۳ خرداد از طریق حملات هوایی به تاسیسات هسته‌ای و پایگاه‌های نظامی آغاز شد. نیروهای مسلح ایران در پاسخ اراضی اشغالی را هدف حملات موشکی گسترده قرار دادند.

در پی پاسخ مشروع ایران به حمله متجاوزانه رژیم صهیونیستی علیه ایران طی عملیات «وعده صادق ۳»، گزارش‌ها حاکی از آسیب دیدن یکی از ساختمان‌های موسسه علمی «وایزمن» در شهر رحووت در جنوب تل‌آویو است.

مؤسسه علوم وایزمن نیز گفته بود: ساختمان‌های مرتبط با دانشگاه در تل‌آویو در اثر حمله ایران آسیب دیدند.

روزنامه نیویورک تایمز با استناد به تصاویر دریافتی از این حادثه گزارش داد که «حداقل در یکی از ساختمان‌هایی که آزمایشگاه‌ها در آن قرار دارند، آتش‌سوزی رخ داده است.»

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha