• یکشنبه / ۸ تیر ۱۴۰۴ / ۱۷:۱۵
  • دسته‌بندی: توپ و تور
  • کد خبر: 1404040805176
  • خبرنگار : 71613

اسماعیل‌نژاد امتیازآورترین بازیکن دیدار با هلند شد

اسماعیل‌نژاد امتیازآورترین بازیکن دیدار با هلند شد

قطر پاسور ایران در دیدار با هلند بیشترین امتیاز تیم ایران را گرفت و مشترکا امتیازآورترین بازیکن زمین شد.

به گزارش ایسنا، تیم ملی والیبال ایران در آخرین دیدار خود از هفته دوم لیگ ملت‌ها از ساعت ۱۴ و ۳۰ دقیقه امروز (یکشنبه، هشتم تیر) به مصاف هلند رفت و در یک بازی پر افت و خیز سه بر دو پیروز شد.

در پایان این مسابقه امین اسماعیل‌نژاد، قطر پاسور تیم ملی با کسب ۲۲ پوئن، امتیازآورترین بازیکن زمین شد.  

میکیل آهیی از تیم هلند هم ۲۲ امتیاز گرفت که همراه با اسماعیل‌نژاد، امتیازآورترین بازیکن زمین بود.  

پوریا حسین‌خانزاده هم در این مسابقه ۲۱ امتیاز گرفت و دیگر بازیکن امتیازآور زمین بود.

تیم ملی ایران در نخستین دیدار خود از هفته دوم مقابل صربستان به پیروزی رسید، در ادامه آرژانتین را شکست داد، در سومین مسابقه برابر آلمان شکست خورد و در آخرین بازی از هفته دوم هلند را برد تا با سه برد و یک باخت هفته دوم لیگ ملتها را به پایان برساند.

انتهای پیام 

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha
avatar
امروز ۱۹:۰۸

غرور بزارن کنار،،،این،،تیم عالیه،،،،مربی بسیار خوبیم داریم،،،،،