• دوشنبه / ۹ تیر ۱۴۰۴ / ۱۱:۲۲
  • دسته‌بندی: غرب آسیا و آفریقا
  • کد خبر: 1404040905516
  • خبرنگار : 71592

ایجاد کانون شهرک‌سازی جدید در کرانه باختری توسط شهرک‌نشینان صهیونیست

ایجاد کانون شهرک‌سازی جدید در کرانه باختری توسط شهرک‌نشینان صهیونیست

شهرک‌نشینان صهیونیست، تحت حفاظت کامل ارتش اشغالگر، کانکس‌هایی را به الأغوار شمالی در کرانه باختری منتقل کرده و در حال ایجاد یک کانون شهرک‌سازی جدید در این منطقه هستند. 

به گزارش ایسنا، «حسن ملیحات»، سرپرست کل سازمان دفاع از حقوق بدوی‌ها در فلسطین، «البیدر» به سایت خبری «العربی الجدید» گفت گروه‌هایی از شهرک‌نشینان به طور منظم در منطقه المنطار، نزدیک روستای کرداله در شمال غور اردن در کرانه باختری، حضور پیدا کرده‌اند تا برای ایجاد یک کانون شهرک‌سازی جدید آماده شوند.

او توضیح داد که شهرک‌نشینان چندین کانکس مستقر کرده و شروع به حصارکشی مناطقی از زمین‌های کشاورزی اطراف کرده‌اند. ملیحات خاطرنشان کرد: «این اقدام به عنوان بخشی از تشدید سیستماتیک عملیات شهرک‌سازی و یهودی‌سازی در غور اردن، به ویژه با افزایش نقض حقوق ساکنان فلسطینی، مصادره زمین‌های آنها و جلوگیری از دسترسی آنها به زمین‌های کشاورزی و چراگاه‌هایشان انجام می‌شود.»

وی ایجاد کانون جدید شهرک‌سازی را تهدیدی جدی برای حضور فلسطینی‌ها دانست، زیرا هدف آن گسترش نفوذ شهرک‌نشینان و اتصال شهرک‌ها به یکدیگر به عنوان بخشی از طرح گسترده‌تر رژیم صهیونیستی برای کنترل غور اردن و تحمیل واقعیت‌های جمعیتی و جغرافیایی جدید است.

در همین راستا، شهرک‌نشینان، تحت حمایت نیروهای اشغالگر، زمین‌های جدیدی را در روستای ام الخیر در جنوب شرقی الخلیل، تصرف کردند. منابع محلی تأیید کردند که گروهی از شهرک‌نشینان مسلح با حرکت حصار اطراف به سمت زمین‌های فلسطینی در ضلع غربی «خربه ام الخیر» مرزهای شهرک صهیونیستی «کرمئیل» را گسترش دادند و در نتیجه مناطق بیشتری از زمین‌های فلسطینی را تصرف کردند.

این اقدامات در بحبوحه تشدید حملات شهرک‌نشینان در کرانه باختری رخ می‌دهد، چرا که آنها به طور سیستماتیک حملاتی را علیه فلسطینی‌ها، خانه‌ها و املاک آنها انجام می‌دهند و در زمین‌های فلسطینی کانون‌های شهرک‌سازی می‌سازند. طبق گزارش سازمان فلسطینی مقاومت در دیوار و شهرک‌سازی، شهرک‌نشینان در ماه مه تلاش کردند ۱۵ کانون شهرک‌سازی ایجاد کنند که «عمدتاً کشاورزی و دامداری» بودند. در طول ماه مه، این سازمان ۴۱۵ حمله شهرک‌نشینان علیه فلسطینی‌ها و املاک آنها، از حملات مسلحانه گرفته تا خرابکاری، تسطیح زمین و ریشه‌کن کردن درختان را ثبت کرد.

انتهای پیام 

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha