• دوشنبه / ۹ تیر ۱۴۰۴ / ۱۱:۳۷
  • دسته‌بندی: آمریکا و اروپا
  • کد خبر: 1404040905530
  • خبرنگار : 71129

معاون پوتین: مسدودسازی دارایی‌های روسیه به ضرر غرب است

معاون پوتین: مسدودسازی دارایی‌های روسیه به ضرر غرب است

یکی از معاون‌های پوتین گفت، مسدود کردن دارایی‌های دولتی روسیه توسط کشورهای غربی که تحریم‌هایی را علیه مسکو وضع کرده‌اند، اعتماد به سیستم‌های مالی جهانی را تضعیف کرده است.

به گزارش ایسنا، «ماکسیم اورشکین» یکی از معاون‌های ولادیمیر پوتین، رئیس جمهور روسیه همچنین استدلال کرد اقدامات تحریمی غرب و مسدود کردن دارایی‌های مسکو توسط دولت‌های غربی به ضرر خود آنهاست.

به نقل از شبکه خبری راشاتودی، از آغاز جنگ اوکراین در فوریه ۲۰۲۲، آمریکا و اتحادیه اروپا بیش از ۳۰۰ میلیارد دلار از دارایی‌های دولتی روسیه را مسدود کرده‌اند.

در مه، اتحادیه اروپا حتی طرحی را تایید کرد که منافع حاصل از این دارایی‌ها به نفع اوکراین باشد و حتی برخی از کشورهای عضو اتحادیه نیز به دنبال مصادره این اموال رفتند.

اورشکین ادامه داد: «تمامی این وضعیت ضربه سختی بر پیکره سیستم مالی غرب و کشورهای غربی است. این وضعیت به آنها آسیب جدی می‌زند.»

وی ادامه داد: «پوتین بارها گفته که سرقت دارایی‌های روسیه، سایر کشورها را به این سمت سوق می‌دهد که به نهادهای مالی غربی دیگر اعتمادی نداشته باشند. این تغییر هم اجتناب ناپذیر است.»

مسکو بارها هشدار داده است که توقیف دارایی‌هایش نقض قوانین بین‌المللی خواهد بود.

نگرانی‌های حقوقی و سیاسی به ویژه در مورد مصونیت حاکمیتی و حقوق مالکیت تاکنون مانع از آن شده است که اتحادیه اروپا مصادره کامل دارایی‌های روسیه را تایید کند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha