• سه‌شنبه / ۱۰ تیر ۱۴۰۴ / ۱۲:۵۱
  • دسته‌بندی: غرب آسیا و آفریقا
  • کد خبر: 1404041006392
  • خبرنگار : 71588

لیبرمن خواستار عقب‌نشینی کامل نظامیان صهیونیست از غزه شد

لیبرمن خواستار عقب‌نشینی کامل نظامیان صهیونیست از غزه شد

رهبر حزب راست‌گرای «اسرائیل خانه ما» و وزیر جنگ اسبق خواستار عقب‌نشینی کامل نظامیان صهیونیست از نوار غزه و بازگشت یکجا و فوری تمامی زندانیان صهیونیست شد.

به گزارش ایسنا، آویگدور لیبرمن، رهبر حزب «اسرائیل خانه ما» و وزیر جنگ اسبق در جریان گفت‌وگویی مطبوعاتی با رادیو «۱۰۳ اف‌ام» وابسته به روزنامه عبری «معاریو»، بر ضرورت خروج کامل نظامیان رژیم اشغالگر از نوار غزه و بازگشت فوری و یکجا تمامی زندانیان صهیونیست تأکید کرد.

بر اساس گزارش شبکه خبری الجزیره، لیبرمن در جریان این گفت‌وگو تصریح کرد، باید تمامی زندانیان صهیونیست به صورت یکجا بازگردانده شوند. باید از نوار غزه خارج شد و دقیقاً همانگونه که با لبنان رفتار شد، در غزه نیز عمل کرد.

این اظهارات در حالی مطرح می‌شود که رژیم صهیونیستی همچنان درگیر جنگ با مقاومت فلسطین در غزه است و تحت فشار افکار عمومی داخلی و بین‌المللی برای پایان دادن به این جنگ قرار دارد.

 لیبرمن پیش از این نیز از سیاست‌های کابینه بنیامین نتانیاهو، نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی در قبال غزه انتقاد کرده بود.

«بنی گانتس» رئیس حزب «اردوگاه اصلی» رژیم صهیونیستی نیز روز دوشنبه امضای قراردادی فراگیر برای بازگرداندن تمامی زندانیان صهیونیست را خواستار شد و تاکید کرد: آنها نمی‌توانند سال‌ها در اسارت بمانند، این قابل قبول نیست و زمانی هم برای قراردادهای جزئی نداریم.

گانتس در ادامه با تاکید بر اینکه تحقق اهداف جنگ غزه به سال‌ها زمان نیاز دارد، گفت: بازگرداندن تمامی اسرای صهیونیست حتی با یک قرارداد زیان‌بار باید انجام شود.

او افزود: در حال حاضر مهم‌ترین مساله بازگرداندن تمامی افراد «ربوده‌شده» با یک قرارداد است.

رژیم صهیونیستی از هفتم اکتبر ۲۰۲۳ با حمایت آمریکا نسل‌کشی را در غزه به راه انداخته که در آن حدود ۱۹۰ هزار فلسطینی شهید و زخمی و بیش از ۱۱ هزار تن دیگر مفقود و صدها هزار تن آواره شدند.

رژیم صهیونیستی تخمین می‌زند ۵۰ اسیر آن در حال حاضر در غزه هستند که ۲۰ تن از آنها زنده‌اند.

جنبش حماس بارها آمادگی خود را برای آزادی تمام آنها در مقابل توقف جنگ علیه غزه، عقب‌نشینی ارتش اشغالگر از غزه و آزادی اسرای فلسطین اعلام کرده است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha