• شنبه / ۱۴ تیر ۱۴۰۴ / ۱۴:۱۸
  • دسته‌بندی: توپ و تور
  • کد خبر: 1404041308046
  • خبرنگار : 71552

واکنش رئیس فدراسیون بسکتبال به شایعات در مورد کنار رفتن ایران از جام ویلیام جونز

واکنش رئیس فدراسیون بسکتبال به شایعات در مورد کنار رفتن ایران از جام ویلیام جونز

رئیس فدراسیون بسکتبال گفت: بعد از آغاز جنگ میزبان مسابقات ویلیام جونز تیم دیگری را جایگزین تیم ایران کرد. 

به گزارش ایسنا، تیم ملی نوین (تیم ملی ب) بسکتبال ایران قرار بود در جام ویلیام جونز به میزبانی چین‌تایپه شرکت کند، اما به گفته جواد داوری، رئیس فدراسیون، پس از آغاز درگیری‌ها در ایران، میزبان تصمیم گرفت تیم ایران را کنار گذاشته و تیم دیگری را جایگزین کند.

جواد داوری در پاسخ به برخی شایعات مبنی بر اینکه علت حذف ایران، عدم تمایل فدراسیون برای شرکت در مسابقات بوده، اظهار کرد: ما شفاف و صادقانه آنچه رخ داده را اعلام کردیم. شرایط داخلی کشور مهم و تعیین‌کننده است و به حواشی توجهی نداریم.

داوری درباره روند اعزام گفت: در بخش بین‌الملل، پس از مشخص‌شدن تیم‌ها، مجوز شورای برون‌مرزی صادر می‌شود. این فرآیند سال‌هاست که در فدراسیون رعایت شده و ما نیز طبق روال، آماده اعزام بودیم. حتی برای اعزام دو تیم زنان نیز درخواست داده بودیم، اما فقط با اعزام تیم مردان موافقت شد.

وی افزود: در ادامه، ایمیلی از سوی میزبان دریافت کردیم که با توجه به شرایط و روند طولانی صدور روادید، تیم دیگری جایگزین ایران خواهد شد. آنها ابراز امیدواری کردند که در دوره بعدی مسابقات، تیم ملی ایران بتواند حضور داشته باشد. در جدول جدید، استرالیا جایگزین تیم ایران شده است.

داوری همچنین : حتی اگر مشکلات پروازی وجود نداشت، احتمال داشت اعزام لغو شود چون اولویت فدراسیون افزایش رنک تیم ملی بزرگسالان است. به هر حال، در نهایت با تصمیم میزبان، اعزام این تیم منتفی شد.

او در پاسخ به این پرسش که آیا اقداماتی برای صدور ویزا صورت گرفته بود، گفت: پس از دریافت دعوت‌نامه باید امور از طریق وزارت خارجه پیگیری شود، اما به دلیل تغییر شرایط، دعوت‌نامه‌ای از سوی میزبان صادر نشد و مراحل مربوط به ویزا اصلاً آغاز نشد.

رئیس فدراسیون در خصوص اعزام تیم ملی زنان، به مسابقات دیویژن B گفت: با وجود دشواری‌ها، تیم ملی زنان را ۱۰ روز زودتر برای حضور در مسابقات دیویژن B به چین اعزام کردیم تا اردو را در آنجا برگزار کنند. تیم پنج‌شنبه پس از زیارت حرم امام رضا(ع) به سمت چین پرواز کرد و النی کاپوچیانی و رکسانا برهمن هم در چین به تیم اضافه خواهند شد. آنجا اردوی ۱۰ روزه خواهند داشت. ما یکی از امیدهای صعود به دیویژن A هستیم و امیدواریم این موفقیت رقم بخورد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha