• یکشنبه / ۱۵ تیر ۱۴۰۴ / ۱۲:۵۶
  • دسته‌بندی: آمریکا و اروپا
  • کد خبر: 1404041508843
  • خبرنگار : 71129

زلنسکی: اوکراین و آمریکا درباره توسعه پهپادی توافق کردند

زلنسکی: اوکراین و آمریکا درباره توسعه پهپادی توافق کردند

رئیس جمهور اوکراین اعلام کرد که این کشور و ایالات متحده به توافقی برای افزایش «قابل توجه» تلاش‌ها در زمینه پهپادها دست یافته‌اند.

به گزارش ایسنا، ولودیمیر زلنسکی، رئیس جمهور اوکراین در ویدئویی با تاکید بر اینکه وزارت دفاع اوکراین و «یکی از شرکت‌های پیشرو» آمریکایی این هفته این توافق را امضا کردند، گفت: «این توافق‌نامه از اوایل امسال صدها هزار پهپاد را با شرایط ویژه در اختیار کی‌یف قرار خواهد داد.»

به نقل از خبرگزاری آناتولی، وی در ادامه پیام ویدئویی خود گفت: «بر اساس این توافق همچنین سال آینده پهپادهای بسیار بیشتری نیز در اختیار اوکراین قرار خواهد گرفت.»

رئیس جمهور اوکراین همچنین خاطرنشان کرد: «این توافق شامل پهپادهای رهگیر است که اولویت اصلی برای کی‌یف محسوب می‌شود.»

وی با اشاره به تماس تلفنی روز جمعه با دونالد ترامپ رئیس جمهور آمریکا نیز گفت: «باید بگویم که این تماس، بهترین و مثمرثمرترین تماسی بود که داشتیم.»

رئیس جمهور اوکراین در ادامه خاطرنشان کرد که این گفت‌وگوی تلفنی با ترامپ همچنین درباره دفاع هوایی نیز بود.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha