• دوشنبه / ۱۶ تیر ۱۴۰۴ / ۰۸:۰۰
  • دسته‌بندی: ایران در جهان
  • کد خبر: 1404041609102
  • خبرنگار : 71145

روایت ترکیه از گفت‌وگوی فیدان و عراقچی در اجلاس بریکس

روایت ترکیه از گفت‌وگوی فیدان و عراقچی در اجلاس بریکس

یک منبع در وزارت امور خارجه ترکیه به اسپوتنیک گفت وزیران خارجه ایران و ترکیه در حاشیه اجلاس بریکس با یکدیگر گفت‌وگو کردند.

به گزارش ایسنا، «هاکان فیدان»، وزیر امور خارجه ترکیه و «عباس عراقچی»، همتای ایرانی او، در حاشیه اجلاس بریکس در ریودوژانیرو، درباره مذاکرات مربوط به فعالیت‌های هسته‌ای ایران گفت‌وگو کردند.

وزیر امور خارجه ترکیه به نمایندگی از «رجب طیب اردوغان»، رئیس جمهور ترکیه، نماینده کشورش در اجلاس بریکس است.

این منبع افزود: در این دیدار، علاوه بر روند مذاکرات در مورد فعالیت‌های هسته‌ای ایران، درباره مسائل دوجانبه و منطقه‌ای نیز گفت‌وگو شد.

این منبع تاکید کرد که وزیر فیدان گفت که کشورش خواستار حل همه مسائل در منطقه از طریق دیپلماتیک است و آنکارا تمام حمایت‌های ممکن را برای گام‌های برداشته شده در این راستا ارائه خواهد داد.

هفدهمین اجلاس سران کشورهای عضو بریکس در روزهای ۶ و ۷ ژوئیه در ریودوژانیرو در حال برگزاری است.

دوشنبه گذشته نیز وزیر خارجه ترکیه تاکید کرد که حفظ آتش‌بس میان ایران و رژیم صهیونیستی و تبدیل آن به صلحی پایدار، یکی از اولویت‌های راهبردی کلیدی آنکارا است.

به گزارش ایسنا، فیدان پس از دیدار با «دیوید لمی» همتای انگلیسی خود گفت: «تضمین حفظ توافق میان ایران و اسرائیل، جلوگیری از نقض آتش‌بس و رساندن این روند به صلحی پایدار، یکی از مهم‌ترین اهداف راهبردی ما در حال حاضر است.»

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha