• دوشنبه / ۱۶ تیر ۱۴۰۴ / ۱۸:۰۹
  • دسته‌بندی: آمریکا و اروپا
  • کد خبر: 1404041609712
  • خبرنگار : 71628

خودکشی وزیر حمل‌ونقل روسیه

خودکشی وزیر حمل‌ونقل روسیه

کارآگاهان در روسیه اعلام کردند وزیر حمل‌ونقل این کشور که ساعاتی پیش از سوی رئیس‌جمهور روسیه برکنار شد، خودکشی کرده است.

به گزارش ایسنا، کارآگاهان در روسیه اعلام کرده‌اند «رومن استاروویت» وزیر حمل و نقل این کشور که پیشتر فرماندار منطقه کورسک بود، احتمالا خودکشی کرده است.

طبق گزارش راشاتودی، قرار است درباره معاون پیشین او به اتهام اختلاس در پروژه‌های دفاع مرزی تحقیقات به عمل آید.

«ولادیمیر پوتین» رئیس‌جمهور روسیه استاروویت را اوایل روز دوشنبه از سمت خود برکنار کرد.

دولت روسیه هیچ توضیح رسمی درباره اخراج استاروویت ارائه نکرد، اما اخراج او پس از حملات پهپادی اوکراین در آخر هفته صورت گرفت که باعث بروز هرج و مرج در ترافیک هوایی و سرگردانی مسافرانی به دلیل لغو پروازهایشان شد.

طبق اعلام سازمان حمل و نقل هوایی فدرال روسیه و وزارت حمل و نقل روسیه، ایرلاین‌های روسی از روز شنبه تا دوشنبه، ۴۸۵ پرواز را لغو کردند، در حالیکه ۸۸ پرواز تغییر مسیر دادند و ۱۹۰۰ پرواز به تاخیر افتادند.

شرکت‌های هواپیمایی، هزینه ۴۳ هزار بلیت را برگرداندند و ۹۴ هزار نفر را در هتل‌ها اسکان دادند و غذا و آشامیدنی به ارزش ۳۵۴ هزار روبل (۳۸۰۰ یورو) فراهم کردند. وب‌سایت کومرسانت گزارش کرد که مشکلات حمل و نقل، میلیاردها روبل (بیش از ۲۰۰ هزار روبل) زیان داشته است.

حملات پهپادهای اوکراینی باعث شده است روسیه به دفعات حریم هوایی را برای پروازهای مسافری ببندد.

استاروویت که فرماندار سابق منطقه کورسک روسیه بود، در سال ۲۰۲۴، به سمت وزیر حمل و نقل منصوب شده بود.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha