• شنبه / ۲۱ تیر ۱۴۰۴ / ۱۳:۲۸
  • دسته‌بندی: غرب آسیا و آفریقا
  • کد خبر: 1404042112656
  • خبرنگار : 71496

مقام صهیونیست: نتانیاهو جرات نمی‌کند توافقات مهم با ترامپ را اعلام کند

مقام صهیونیست: نتانیاهو جرات نمی‌کند توافقات مهم با ترامپ را اعلام کند

نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی پس از بازگشت به تل‌آویو قرار است با وزرای کابینه خود درباره موانع برقراری آتش‌بس در غزه گفت‌وگو کند.

به گزارش ایسنا، «بنیامین نتانیاهو» نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی پس از اتمام سفرش به واشنگتن، به تل‌آویو بازگشت تا مذاکراتی را با هم‌پیمانان خود در احزاب راست و راست افراطی درباره مسائلی که مانع امضای توافق آتش‌بس در غزه می‌شوند، انجام دهد.

به نوشته روزنامه فرامنطقه‌ای «الشرق الاوسط»، با تمام شدن سفر نتانیاهو به واشنگتن که از دوشنبه تا پنج‌شنبه ادامه داشت و در پایان آن نیز توافقی درباره آتش‌بس در غزه اعلام نشد، «یوسی بیلین» وزیر پیشین رژیم صهیونیستی از توافق‌های مهمی میان نتانیاهو و «دونالد ترامپ» رئیس جمهور آمریکا درباره غزه و سایر موضوعات خبر داد.

بیلین گفت: نتانیاهو از ترس هم‌پیمانان خود همانند «بتسلئیل اسموتریچ» (وزیر دارایی رژیم صهیونیستی) و «ایتامار بن گویر» (وزیر امنیت داخلی این رژیم) جرات ندارد این توافق‌ها را اعلام کند.

این اظهارات بیلین در حالی است که وزرای راست افراطی در دولت اسرائیل به درخواست‌های خود برای رد مذاکرات مربوط به آتش‌بس در غزه ادامه می‌دهند.

ایتامار بن گویر گفته است: «هرچه توافقات بی‌ملاحظه‌تری مذاکره شود، حماس انگیزه بیشتری برای آدم‌ربایی بیشتر خواهد داشت.»

در همین زمینه، اسموتریچ هشدار داده که عقب‌نشینی از مناطق تحت کنترل ارتش اسرائیل، خنجری از پشت به سربازان و خانواده‌های کشته‌شدگان در جنگ است.

دررابطه با مذاکرات آتش‌بس در غزه دو منبع فلسطینی آگاه از مذاکرات به خبرگزاری فرانسه گفتند که مذاکرات غیرمستقیم بین حماس و اسرائیل برای آتش‌بس در غزه به دلیل پیشنهادهای اسرائیل برای حفظ نیروها در این منطقه و در نتیجه اصرار اسرائیل بر ارائه نقشه عقب‌نشینی به تعویق افتاده است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha