• چهارشنبه / ۲۵ تیر ۱۴۰۴ / ۰۸:۰۵
  • دسته‌بندی: غرب آسیا و آفریقا
  • کد خبر: 1404042515364
  • خبرنگار : 71145

هاآرتص: میزان تخریب در غزه بیش از آن چیزی است که قبلاً تصور می‌شد

هاآرتص: میزان تخریب در غزه بیش از آن چیزی است که قبلاً تصور می‌شد

روزنامه هاآرتص در گزارشی به نقل از تحلیل تصاویر ماهواره‌ای و کارشناسان نوشت: میزان تخریب در نوار غزه بیشتر از آن چیزی است که قبلاً تصور می‌شد.

به گزارش ایسنا، هاآرتص در این گزارش نوشته است: تحلیل تصاویر ماهواره‌ای و کارشناسان نشان می‌دهد حداقل ۷۰ درصد از ساختمان‌ها در غزه غیرقابل سکونت هستند.

هاآرتص در ادامه اشاره به این تحلیل تصاویر ماهواره‌ای و کارشناسان نوشت: ۸۹ درصد از ساختمان‌ها در رفح، ۸۴ درصد از ساختمان‌ها در شمال نوار غزه تخریب و همچنین ۷۸ درصد از ساختمان‌های شهر غزه به طور کامل یا جزئی تخریب شده‌اند.

ویرانی غزه

بر اساس تحلیل تصاویر ماهواره‌ای و کارشناسان، ساختمان‌های غزه توسط پیمانکاران اسرائیلی تحت نظارت ارتش در حال تخریب هستند. 

به نوشته هاآرتص و بر اساس تحلیل تصاویر ماهواره‌ای و کارشناسان، پیمانکاران اسرائیلی برای هر ساختمانی که تخریب می‌کنند، نزدیک به ۵۰۰۰ شِکِل (واحد پول اسرائیل) دریافت می‌نمایند. لذا پیمانکاران اسرائیلی در حال تلاش برای گسترش مناطق تخریب شده هستند.

ویرانی غزه

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha