• پنجشنبه / ۲۶ تیر ۱۴۰۴ / ۱۸:۴۴
  • دسته‌بندی: محور مقاومت
  • کد خبر: 1404042616567
  • خبرنگار : 71659

رژیم صهیونیستی مدعی ترور یکی از فرماندهان ارشد حزب الله شد

رژیم صهیونیستی مدعی ترور یکی از فرماندهان ارشد حزب الله شد

ارتش رژیم صهیونیستی مدعی شد امروز «حسن احمد صبرا» فرمانده نیروی دریایی «الرضوان» حزب‌الله لبنان را ترور کرد.

به گزارش ایسنا به نقل از العربی الجدید، ارتش رژیم صهیونیستی امروز (پنجشنبه) در بیانیه‌ای ادعا کرد «حسن احمد صبرا» فرمانده نیروی دریایی «الرضوان» حزب‌الله را به شهادت رسانده است.

در همین رابطه، همچنین «آویخای ادرعی» سخنگوی ارتش دشمن صهیونیست مدعی شد حسن احمد صبرا امروز در یک حمله هوایی به منطقه «الکفور» در جنوب لبنان ترور شد.

وی تأکید کرد صبح امروز دو نفر از نیروهای حزب الله در حنوب لبنان به شهادت رسید که یکی از آنان، حسن احمد صبرا است.

انتهای پیام  

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha