سرهنگ حسین نوری مختار در گفت وگو با ایسنا، افزود: مرزداران هنگ میرجاوه با استفاده از تجهیزات فنی و اشرافیت اطلاعاتی، از قصد قاچاقچیان موادمخدر برای انتقال مواد مخدر به داخل کشور آگاه و بلافاصله با آمادگی به پوشش کامل نوار مرزی پرداختند.
نوری مختار در ادامه گفت: قاچاقچیان که قصد داشتند مواد مخدر را به داخل کشور منتقل کنند، بعد از اینکه خود را در محاصره نیروهای مرزبانی دیدند توان مقابله نداشتند و با برجای گذاشتن خودرو و محموله موادمخدر به سمت خاک مقابل متواری شدند.
وی با بیان اینکه شناسایی و دستگیری متهمان این پرونده در دست اقدام است، گفت: مرزداران با رعایت نکات حفاظتی و امنیتی، در پاکسازی از منطقه، ضمن توقیف یک دستگاه خودرو و مقدار ۸۴ کیلوگرم انواع مواد افیونی شامل: ۷۲ کیلوگرم تریاک، ۶ کیلوگرم حشیش، ۶ کیلوگرم شیشه را کشف کردند.
معاون هماهنگ کننده مرزبانی سیستان و بلوچستان ضمن قدردانی از نقش مؤثر و همکاری خوب مرزنشینان با مرزداران در برقراری امنیت پایدار و حراست از مرزهای سیستان و بلوچستان، خاطرنشان کرد: مرزداران با پاسداری از مرزهای کشور، منطقه را برای فعالیت سوداگران مرگ نا امن کرده و با هرگونه تجاوز به مرزهای مقدس جمهوری اسلامی ایران مقتدرانه برخورد خواهند کرد.
انتهای پیام
نظرات