• شنبه / ۲۸ تیر ۱۴۰۴ / ۱۱:۴۳
  • دسته‌بندی: کشتی، رزمی
  • کد خبر: 1404042817269
  • خبرنگار : 71506

رهنما رییس فدراسیون کاراته شد/ طباطبایی با یک رای کمتر باخت!

رهنما رییس فدراسیون کاراته شد/ طباطبایی با یک رای کمتر باخت!

مسعود رهنما با کسب ۲۳ رای از مجموع ۴۵ رای ماخوذه به عنوان رییس جدید فدراسیون کاراته انتخاب شد.

به گزارش ایسنا، دور دوم انتخابات ریاست فدراسیون کاراته میان سیدحسن طباطبایی و مسعود رهنما برگزار شد و در پایان مسعود رهنما با کسب ۲۳ رای از مجموع ۴۵ رای اعضای مجمع به عنوان رییس جدید فدراسیون کاراته در چهار سال آینده انتخاب شد. طباطبایی نیز صاحب ۲۲ رای شد و برای انتخاب مجدد فقط یک رای کم آورد.

طباطبایی اسفند سال ۱۴۰۱ برای دومین مرتبه به عنوان رییس فدراسیون کاراته انتخاب شد اما آبان سال گذشته با رای دیوان عدالت اداری، انتخابات این فدراسیون ابطال شد و طباطبایی از فدراسیون کاراته کنار رفت.

مسعود رهنما سرمربیگری تیم‌های ملی کاراته و حضور در تیم ملی را در سوابق خود دارد.

در مجموع ۱۳ نفر برای حضور در انتخابات ریاست فدراسیون کاراته تایید صلاحیت شدند اما پیش از رای‌گیری ۹ نفر از حضور در انتخابات انصراف دادند تا انتخابات میان چهار نفر شامل سیدحسن طباطبایی، مسعود رهنما، محمد سرکوهکی و علیرضا خسروی برگزار شد و در پایان از مجموع ۴۵ رای اعضای مجمع، سیدحسن طباطبایی صاحب ۲۳ و مسعود رهنما صاحب ۲۲ رای شدند تا انتخابات به دور دوم کشیده شود. هر کاندیدا اگر در دور نخست انتخابات صاحب ۲۴ رای می‌شد می‌توانست به عنوان رییس فدراسیون انتخاب شود.

در مجمع انتخاباتی فدراسیون کاراته هیچ نماینده‌ای از ورزشکاران و قهرمانان کاراته به دلیل شرکت‌نداشتن در انتخابات کمیسیون ورزشکاران حضور نداشت.

مجمع انتخاباتی فدراسیون کاراته به ریاست اسبقیان معاون ورزش قهرمانی وزارت ورزش برگزار شد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha