• چهارشنبه / ۱ مرداد ۱۴۰۴ / ۱۰:۱۴
  • دسته‌بندی: مجلس
  • کد خبر: 1404050100108
  • خبرنگار : 71234

عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس مطرح کرد

کنکور ۱۴۰۴ در امنیت کامل برگزار شد

کنکور ۱۴۰۴ در امنیت کامل برگزار شد

عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس از بازدید تعدادی از اعضای این کمیسیون از حوزه‌های برگزاری کنکور خبر داد و گفت: آزمون سراسری امسال در امنیت کامل برگزار شد.

حسین حق‌وردی در گفت‌وگو با ایسنا، با اشاره به بازدید تعدادی از اعضای کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس از حوزه‌های برگزاری کنکور، گفت: اکثریت اعضای کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس همچون ادوار گذشته از حوزه‌های مختلف برگزاری آزمون سراسری بازدید داشتند.

وی افزود: بر اساس مشاهدات میدانی اعضای کمیسیون و گزارش‌های ارائه‌شده از سوی مسئولان سازمان سنجش و وزارت علوم، آزمون کنکور در نهایت آرامش، صحت و سلامتی و با رعایت کامل اصول ایمنی برگزار شد و هیچ مشکل مشکل خاصی وجود نداشته که باعث نگرانی یا اضطراب داوطلبان یا خانواده‌های آن‌ها شده باشد.

این عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس در ادامه با رد هرگونه شایعه و ادعا مبنی بر لو رفتن سوالات کنکور امسال گفت: اصلا و به هیچ‌وجه چنین چیزی امکان‌پذیر نیست چون اساسا با توجه به تدابیر و تمهیدات دقیق اندیشیده شده برای حفظ امنیت آزمون، امکان درز و لو رفتن سوالات کنکور وجود ندارد.

وی افزود: این شایعات در سال‌های گذشته نیز مطرح می‌شد که همان زمان هم بررسی‌های کمیسیون آموزش و تحقیقات حکایت از این داشت که این ادعاها بی‌اساس و نادرست بوده‌اند لذا آزمون سراسری امسال در امنیت کامل برگزار شد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha