• جمعه / ۳ مرداد ۱۴۰۴ / ۱۰:۵۱
  • دسته‌بندی: فناوری
  • کد خبر: 1404050301009
  • خبرنگار : 71654

ویدئوی لحظه آماده‌سازی موشک روسیه برای پرتاب ماهواره‌ ایرانی

ویدئوی لحظه آماده‌سازی موشک روسیه برای پرتاب ماهواره‌ ایرانی

پرتاب فضاپیمای ایرانی و دو ماهواره یونیسفر ام (Ionosfera-M) امروز انجام شد.

به گزارش ایسنا، دو ماهواره هواشناسی فضایی روسیه به همراه یک فضاپیمای ایرانی و تعدادی تاسواره در مسیر خود به مدار قرار گرفته‌اند.

به نقل از اسپیس، یک موشک سایوز ۲.۱b  امروز از پایگاه فضایی وستوچنی در سیبری پرتاب شد که از جمله ماهواره‌های پرتابی یک ماهواره ارتباطی ایرانی به نام ناهید-۲ بود.

همه چیز در مراحل اولیه پرتاب خوب پیش رفت. با این حال، اخبار مربوط به استقرار ماهواره‌ها باید از طریق به‌روزرسانی‌های آژانس روسیه بررسی شود.

تا کنون علاوه بر پایگاه خبری اسپیس، وبسایت خبری العربیه نیز به خبر پرتاب ماهواره ایرانی توسط روسیه پرداخته است.

ویدئوی لحظه آماده‌سازی موشک روسیه برای پرتاب ماهواره‌ ایرانی

ماهواره‌های یونیسفر همانطور که از نامشان پیداست بر یونوسفر، لایه‌ای از جو زمین که از ارتفاع حدود ۸۰ تا ۶۴۵ کیلومتری (۵۰ تا ۴۰۰ مایلی) متغیر است، تمرکز دارند. یونوسفر به شدت با خورشید در تعامل است که نام این لایه را توضیح می‌دهد زیرا اتم‌ها و مولکول‌های آن توسط تابش خورشیدی یونیزه می‌شوند.

ماهواره ناهید ۲ یک ماهواره تحقیقاتی و مخابراتی است که به سفارش سازمان فضایی ایران و توسط پژوهشگاه فضایی ایران ساخته شده است.

ساخت و پرتاب این ماهواره حدود ۱۱۰ کیلوگرمی یکی از مهمترین گام‌های صنعت فضایی ایران برای ارتباطات ماهواره‌ای، ایجاد منظومه‌های ماهواره‌ای مخابراتی ارتفاع پایین (LEO) و ماهواره‌های مخابراتی ارتفاع بالا (GEO) است. 

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha