• جمعه / ۳ مرداد ۱۴۰۴ / ۱۴:۴۴
  • دسته‌بندی: کشتی، رزمی
  • کد خبر: 1404050301148
  • منبع : فدراسیون ووشو

ووشوکاران ایران حریفان آسیایی خود را شناختند/ علی نژاد رئیس یک کارگروه آسیایی شد

ووشوکاران ایران حریفان آسیایی خود را شناختند/ علی نژاد رئیس یک کارگروه آسیایی شد

قرعه کشی مسابقات ووشوی جوانان قهرمانی آسیا انجام شد و ووشوکاران ایران حریفان خود را شناختند.

به گزارش ایسنا و به نقل از روابط عمومی فدراسیون ووشو، دوازدهمین دوره پیکارهای ووشو قهرمانی جوانان آسیا از روز ۴ لغایت ۸ مرداد به میزبانی جیانگ‌یین چین برگزار می‌شود.

قرعه کشی مسابقات ووشو جوانان قهرمانی امروز انجام شد و ووشوکاران ایران حریفان خود را شناختند.

بخش دختران
در ۵۲ کیلوگرم دختران یکتا ادیبی در دور نخست به مصاف چن جینکیونگ از چین می رود.
در ۶۰ کیلوگرم رضوان موچانی با آیلارا سلیمانوف از ترکمنستان مبارزه می کند.
در ۵۶ کیلوگرم مریم ناییجی به مصاف هوانگ سئون یئونگ از کره جنوبی خواهد رفت.

پسران
در ۵۲ کیلوگرم ماهان شکوری به مصاف روشن سایرم از هند می رود.
در ۶۵ کیلوگرم علی رضایی با صالح ابوخطاب از اردن مبارزه می کند.
در ۵۶ کیلوگرم رضا خانکشی با سای لک منگ از ماکائو مصاف خواهد داد.
در ۸۰ کیلوگرم امیررضا کرمی با دیوربک سلطانمرادوف از ازبکستان دیدار می کند.
در ۷۵ کیلوگرم امیرمهدی شیردل به مصاف اصیلبک تاشپولاتوف از قزاقستان خواهد رفت.
در ۶۰ کیلوگرم امیرحسام محمدی با کوان مادیکوتوئه از سریلانکا مبارزه خواهد کرد.
در ۴۵ کیلوگرم احسان گوهری با عبدالله آنامحمدوف از ترکمنستان دیدار می کند.

برگزاری جلسه هیات رئیسه کنفدراسیون ووشو آسیا/ علی نژاد رییس کارگروه موضوعات مرتبط با بازیها شد

 پنجاه و هفتمین جلسه هیات رییسه کنفدراسیون ووشو آسیا با حضور مهدی علی نژاد نایب رئیس آسیا، صبح امروز در شهر جیانگ‌یین برگزار شد. در ابتدای جلسه چانگ ونگ کیت رییس کنفدراسیون ووشو آسیا به اعضا خیرمقدم گفت و در ادامه نماینده سازمان برگزارکننده مسابقات ووشو جوانان آسیا نحوه آماده سازی و برگزاری مسابقات را تشریح کرد.

ووشوکاران ایران حریفان آسیایی خود را شناختند/ علی نژاد رئیس یک کارگروه آسیایی شد

در ادامه دبیرکل کنفدراسیون ووشو آسیا اقدامات یک سال گذشته را تشریح نمود و سپس کمیته های مختلف از جمله کمیته فنی، کمیته بازاریابی و کمیته سنتی گزارش عملکرد خود را ارائه دادند. از نکات مهمی که مطرح شد حضور ۲۴ کشور در رقابتهای ووشوی جوانان قهرمانی آسیا بود.

از دیگر مصوبات مهم این اجلاس ایجاد یک کارگروه ویژه به ریاست مهدی علی نژاد بود. با توجه به اهمیت حضور ووشو در رویدادهای قاره ای به پیشنهاد یکی از اعضا به کنفدراسیون ووشو و موافقت همه، مهدی علی نژاد به عنوان رییس کارگروه موضوعات مرتبط با بازیها انتخاب شد. قرار بر این شد که این کارگروه متشکل از ۵ نفر باشد که کیم فتح از مالزی و چنگ چون از چین که نواب رییس کنفدراسیون ووشو آسیا هستند، عضو این کارگروه خواهند بود.

۲ نفر دیگر نیز پس از بررسی علی نژاد و با اعلام وی معرفی خواهند شد و این گروه ۵ نفره موضوعات مربوط به حضور ووشو در بازیها و رویدادهای مختلف قاره را پیگیری خواهند کرد.

این اتفاق سبب خواهد شد تا حضور ووشو در رویدادهای قاره ای پررنگ تر شود.

از نکات دیگر اجلاس، پیشنهاد تغییر اساسنامه و پیشنهاد ایجاد کمیته ورزشکاران و کمیته زنان بود که به تصویب رسید و در مجمع سالانه سال آینده برای رای گیری قطعی مطرح خواهد شد.

برگزاری جلسه کمیته بازاریابی و توسعه فدراسیون ووشو آسیا با حضور صدیقی

جلسه کمیته بازاریابی و توسعه کنفدراسیون آسیا امروز دوم مردادماه به ریاست شیومینگ در جیانگ‌یین چین میزبان رقابت‌های قهرمانی جوانان آسیا و با حضور امیر صدیقی رئیس فدراسیون ووشو ایران و نایب رئیس این کمیته برگزار شد.

در این جلسه امیر صدیقی در مورد فعالیت‌های ووشوی ایران برای توسعه این رشته بویژه اپلیکیشن «سالم‌ ساز» که بر پایه هوش مصنوعی است و به جهت آموزش ووشو به عموم مردم از سوی فدراسیون در اسفند ماه سال گذشته رونمایی شده بود توضیحاتی ارائه داد که مورد استقبال فراوانی قرار گرفت و مقرر شد از ظرفیت ووشوی ایران در آسیا در این حوزه استفاده شود.

ووشوکاران ایران حریفان آسیایی خود را شناختند/ علی نژاد رئیس یک کارگروه آسیایی شد

صدیقی همچنین برای راه‌اندازی سیستم رنکینگ و امتیاز ورزشکاران و همین‌طور برگزاری فستیوال فیلم‌های رزمی نیز پیشنهاداتی ارائه داد که این موضوع هم مورد استقبال قرار گرفت.

در پایان این نشست طرح توسعه ووشو، طراحی کتابچه برند ووشو آسیا به عنوان راهنمای جامعی برای تمام جنبه‌های هویت و استراتژی، طرح برنامه‌ریزی توسعه و بازاریابی ووشو در آسیا با چشم انداز سه ساله مصوب شد؛ و این طرح در جلسه هیئت رئیسه کنفدراسیون مورد بررسی قرار خواهد گرفت.

انتهای پیام 

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha