• شنبه / ۴ مرداد ۱۴۰۴ / ۱۸:۴۲
  • دسته‌بندی: محور مقاومت
  • کد خبر: 1404050401995
  • خبرنگار : 71659

دیده‌بان حقوق بشر اروپایی ـ مدیترانه‌ای:

سیاست گرسنگی در نوار غزه، جان ۱۲۰۰ سالمند را گرفت

سیاست گرسنگی در نوار غزه، جان ۱۲۰۰ سالمند را گرفت

دیده‌بان حقوق بشر اروپایی ـ مدیترانه‌ای اعلام کرد ۱۲۰۰ سالمند در نوار غزه به دلیل سیاست گرسنگی کابینه نتانیاهو و همچنین محرومیت آنها از درمان و معاینات پزشکی، جان خود را از دست داده‌اند.

به گزارش ایسنا، دیده‌بان حقوق بشر اروپایی ـ مدیترانه‌ای امروز شنبه در بیانیه‌ای اعلام کرد ۱۲۰۰ سالمند در نوار غزه به دلیل گرسنگی جان خود را از دست داده‌اند و هزاران نفر دیگر با ادامه محاصره اسرائیل در معرض خطر مرگ هستند.

نهاد حقوق بشری مزبور تأکید کرد این مرگ‌ها به دلیل محرومیت از درمان پزشکی و سیاست گرسنگی است که کابینه نتانیاهو در غزه اتخاذ کرده است. روزانه صدها نفر از افراد سالخورده در نوار غزه به مراکز مراقبت‌های اولیه مراجعه می‌کنند و سعی در دریافت مایعات پزشکی دارند.

در این بیانیه آمده است: کابینه نتانیاهو از محرومیت از درما پزشکی و سیاست گرسنگی به عنوان سلاحی برای نسل کشی در غزه استفاده می‌کند.

در پایان بیانیه آمده که بحران انسانی در غزه به سطح فاجعه‌باری رسیده است و سیستم خدمات اولیه در حال فروپاشی است.

امروز همچنین «عدنان ابوحسنه» مشاور رسانه‌ای آژانس امدادرسانی و کاریابی سازمان ملل متحد برای آوارگان فلسطینی «آنروا» اعلام کرد جان ۲۰۰ هزار کودک در غزه به دلیل سوءتغذیه در معرض خطر قرار دارد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha