• یکشنبه / ۵ مرداد ۱۴۰۴ / ۱۰:۴۳
  • دسته‌بندی: مجلس
  • کد خبر: 1404050502303
  • خبرنگار : 71489

پیشنهاد صباغیان برای برگزاری تجمعی جهانی در حمایت از مردم غزه

پیشنهاد صباغیان برای برگزاری تجمعی جهانی در حمایت از مردم غزه

یکی از نمایندگان مجلس شورای اسلامی از مردم جهان اسلام و آزادگان جهان خواست تا در پی جنایات رژیم صهیونیستی در محاصره مردم غزه، برای نجات مردم مظلوم غزه با برگزاری تجمعی اعتراضی طی هفته های آتی، صدا و اعتراض انفرادی خود را تجمیع و واحد کنند.

به گزارش ایسنا، محمدرضا صباغیان نماینده مردم بافق در مجلس شورای اسلامی در جلسه روز یکشنبه 5 مرداد 1404 صحن مجلس در تذکری با اشاره به جنایات رژیم صهیونیستی در محاصره مردم غزه خطاب به مردم جهان اسلام، آزادگان جهان و حاکمان کشورهای اسلامی گفت: امروز در قلب جهان اسلام، ملتی مسلمان و مردمی بی پناه در برابر انظار جهانیان و حاکمان بی غیرت در حال ذبح و کشتار هستند.

وی با طرح این پرسش که به وجدان های خود چه پاسخی دارید که در حال تماشای قتل عام زنان مظلوم و کودکان بی پناه و گرسنه غزه هستید؟ ادامه داد: ای مردم جهان اسلام و آزادگان جهان! منتظر حاکمان خود نباشید؛ پیشنهاد می‌کنم برای دو هفته آینده روزی تعیین شود و مردمان سراسر جهان به ویژه کشورهای اسلامی در آن روز و ساعت مشخص در مراکز کشورها و شهرهای خود برای اعتراض به این کشتار و قتل عام و قتل عام تجمع کنند.

این نماینده مجلس عنوان کردد: ای مسلمانان و ای آزادگان جهان! به مردم غزه کمک نکنید بلکه فقط طی دو هفته آینده در یک روز و زمان مشخص در سراسر جهان به ویژه کشورهای اسلامی در شهرهای خود برای ساعتی تجمع و صدا و اعتراض انفرادی خود را تجمیع و واحد کنید چراکه خداوند به آن برکت خواهد داد و مردم مظلوم غزه را نجات خواهد داد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha